Haberler

Jose Mourinho: David Luiz Yokken Daha Güçlüyüz

Güncelleme:

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, PSG'ye sattıkları David Luiz için "Sportif açıdan baktığımızda o olmadan kadromuz daha güçlü gözüküyor." dedi.

Jose Mourinho, Chelsea'nin savunmasının David Luiz'in gidişiyle güçlendiğini iddia etti. Tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"BİZİM İLK TERCİHİMİZ DEĞİLDİ"

"David Luiz bizim zaten savunmada ilk tercihimiz değildi. Terry ve Cahill savunma ikilisini oluşturuyordu. Orta sahada da Avrupa'da Matic oynayamadığından onu oynatıyorduk, ancak bu sezon Matic geleceği için fiizksel olarak o noktada bir kaybımız da yok. Şimdi orta bölgede Cesc Fabregas da var ve bize yeni nitelikler kazandıracak. İhtiyacımız olan bir transferdi ve bize farklı yönler katacak."

"ONSUZ KADROMUZ DAHA GÜÇLÜ GÖZÜKÜYOR"

David Luiz'in yokluğundan etkilenmeyeceklerini sözlerine ekleyen Mou, "David burada büyük işler başardı. Hep çok iyi bir profesyonel oldu ve onu karakteri sebebiyle özleyeceğiz. Ancak sportif açıdan baktığımızda o olmadan kadromuz çok daha güçlü gözüküyor." ifadelerini kullandı.

David Luiz, Chelsea ile hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de Avrupa Ligi'ni kazanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Jose Mourinho David Luiz Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title