Haberler

İşte Mutu Gerçeği! Oyuncunun Menajeri Sporx'e Konuştu...

ÖZEL HABER Hilmi SEVER / Sporx.

ÖZEL HABER

Hilmi SEVER / Sporx.com

Ara transferde atağa kalkan ve Colin Kazım Richards'ın ardından Romanya'nın Cluj takımından Arjantinli Juan Emmanuel Cluio'yu son olarak kadrosuna katan Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Dün akşam kulübü Fiorentina ile bir kavgaya tutuşan ve kadro dışı kalan Adrian Mutu'nun ismi sarı-kırmızılı kulüp ile ciddi bir şekilde anılıyordu. Öğle saatlerinde Mutu'nun menajeri Viktor Becali'nin Florya'ya gelmesi gündeme bomba gibi düştü.

Sporx editörlerinden Hilmi Sever, Becali'ye ulaştı, işte Mutu gerçekleri. Ünlü Rumen menajer İstanbul'da olduğunu ve Florya'da Galatasaray yönetimiyle bir görüşme yaptığını doğrularken "Evet Florya'dayım. Galatasaray yönetimi ile görüştüm, ama bu görüşme sadece transfer olan oyuncu Juan Emmanuel Cluio ile ilgili. Adrian Mutu ile ilgili Galatasaray'ın herhangi bir girişimi, herhangi bir teklifi olmadı. Mutu için onlarla hiç konuşmadık" dedi.

Becali İstanbul'da olma sebebinin başka yönlere çekilmemesi gerektiğini de söylerken, Culio için yaptığı görüşmeden sonra İstanbul'dan ayrılacağını söyledi ve menajerliğini yaptığı Mutu hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Bu gelişmelerden sonra Fiorentina'nın kendini serbest bırakması için uğraşan tecrübeli golcü ile Galatasaray flörtünün şu an bahsedildiği gibi ciddi bir noktada olmadığı ortaya çıktı. Dün akşam Lig TV Mutu'nun Galatasaray ile flörtü iddiasını ciddi bir şekilde ekranlarına taşımıştı. Bu iddia daha sonra gerek bizim sütunlarımızda gerekse diğer medya organlarında kendine büyük bir yer bulmuştu.

İtalyan medyasında yer alan haberlerde ise Mutu'nun Fiorentina'daki takım arkadaşlarına bonservisini eline alarak bir başka İtalyan kulübü Cesena'ya transfer olmak istediğini söylediği belirtiliyor...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title