Haberler

    İşte Geleceğin Galatasaray'ı!

    Galatasaray üyeleri Ali Güvenç Kira ve Yasin Çakmak'ın hazırladığı "Geleceğin Galatasaray'ı" projesinden detaylar ortaya çıkmaya başladı.

    Galatasaray üyeleri Ali Güvenç Kira ve Yasin Çakmak'ın hazırladığı "Geleceğin Galatasaray'ı" projesinden detaylar ortaya çıkmaya başladı.



    Katılımı genişletip halka açılmak için Galatasaray Lisesi'nden gelen üyeler haricinde her yıl yüzde 10 oranında yeni üye alımı planlanıyor. Galatasaray'da "liseli-lisesiz" ayrımının ortadan kalkıp, 5 yılda 5 bin-7 bin 500 civarı kulübe yeni üyenin girişi öngörülüyor.



    Öte yandan bu projeyle, Galatasaray Divan Kurulu'nun adının değişip "Yüksek Danışma Kurulu" olarak 4 ayda bir toplanması planlanıyor.



    "Geleceğin Galatasaray'ı" projesiyle her türlü önerinin kulüp yönetimine iletilebileceği demokratik forum "Fikir Atölyesi" hayata geçti.



    İşte dikkat çeken diğer detaylar :



    *** Kulübe üye olmayı düşünmeyip, katkı sağlamak isteyen taraftarlar, Galatasaray Fikir Atölyesi'ne katılabilecek.



    *** Oluşturulacak kurul, Galatasaray Fikir Atölyesi'nden çıkan projeleri değerlendirip, uygun görülenleri kulüp yönetimine sunacak.



    *** Galatasaray Fikir Atölyesi'nden çıkan ve hayata geçen proje sonrasında fikri ortaya koyan kişi belli oranda yüzde alacak.



    *** Borç-alacak farkı negatif yönde %10'u geçerse ilgili yönetici ve başkanının bu farktan kişisel olarak sorumlu tutulması hükme bağlanacak.



    *** Projeyle Branş Dernekleri kurulup Futbol Derneği, Basketbol Derneği, Voleybol Derneği gibi branşların tek bir çatıda toplanması da planlanıyor.



    (Cumhuriyet)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Yasin Çakmak Galatasaray Ali Güvenç Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title