Haberler

İstanbul Başakşehir, Uğur Uçar'ı Renklerine Bağladı

Güncelleme:

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, bugün düzenlediği imza töreni ile 27 yaşındaki futbolcu Uğur Uçar ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, bugün düzenlediği imza töreni ile 27 yaşındaki futbolcu Uğur Uçar ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kardemir Karabükspor'la sözleşmesi biten Uçar, bedelsiz olarak lacivert-turuncu kulübe imza atmış oldu.

Malta Köşkü'nde gerçekleştirilen imza törenine, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumluları Mustafa Saral, Ömer Faruk Ayvacı ve tecrübeli futbolcu Uğur Uçar katıldı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, Uçar'ı lacivert-turuncu renklere bağlayan imzaların atılmasının ardından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Başakşehir Futbol Kulübü'nün ilk imza törenini gerçekleştiriyoruz. Uğur kardeşimiz, hocamızın transfer sıralamasının ilk sırasındaydı. Görüştük ve anlaştık. Öncelikle kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bundan sonra da inşallah Başakşehir forması altında terini döküp mücadele edeceğini düşünüyoruz. Bu konuda kendisine güvencimiz tam. Soyadı gibi takımımız da uçacaktır inşallah. Temennimiz ve hedeflerimiz bu yönde. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz."

UÇAR: "LİGE ZEVK VEREN BİR TAKIM OLACAĞIZ"

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün yeni transferi Uğur Uçar ise Başakşehir Kulübü ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu transferde beni çok isteyen hocamıza, yönetime ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah takımı istediğimiz noktalara getireceğiz. Kulüp içerisinde farklı bir yapılanma var. Biz de bu yapılanma içerisinde olacağız. İyi futbol oynayarak Başakşehir Kulübü olarak üst sıralara çıkacağız. Lige hem zevk hem de renk veren bir takım olacağız. İki taraf için de hayırlı olsun" dedi.

Uğur Uçar, kendisini 3+1 yıllık İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'ne bağlayan sözleşmeye imzayı attıktan sonra lacivert-turuncu atkıyı açarak, kulüp yöneticileri ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Uğur Uçar Malta Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title