Haberler

    İspanya'ya Güney Afrika Sürprizi: 1-0

    Hazırlık mücadelesinde Güney Afrika'ya konuk olan İspanya, Parker'ın golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

    Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası'na direkt olarak katılmaya hak kazanan İspanya, hazırlık maçında Güney Afrika'ya konuk oldu.

    Deplasmanda Afrika temsilcisi ile karşılaşan İspanya maça hızlı başlayan taraf oldu. Uzaktan şutlarla kaleyi yoklayan İspanyollar çerçeveyi bulmakta zorluk çekti. 27. dakikada Llorente'yle mutlak gol pozisyonuna giren İspanya bu atağı gole çeviremedi. Güney Afrika'da ise ilk yarının en etkili ismi Thabo Matlaba'nın 39. dakikadaki vuruşunda da gol sesi çıkmayınca, ilk devre golsüz sona erdi.

    Güney Afrika maçın ikinci yarısına etkili başladı. Karşılaşmanın 47. dakikasında Siphiwe Tshabalala ile gol fırsatı yakalayan Güney Afrika bu ataktan yararlanamadı. 56. dakikada Mokotjo Kamohelo'nun pasında topla buluşan Bernard Parker düzgün bir vuruşla Iker Casillas'ı avlamayı başardı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra baskısını iyice arttıran İspanya Negredo ile gol pozisyonlarına girse de topu ağlarla buluşturmayı başaramadı ve mücadele 1-0 Güney Afrika'nın galibiyeti ile sonuçlandı.

    Bu arada karşılaşmanın ikinci yarısında Iker Casillas'ın yerine oyuna giren Victor Valdes, karşılaşmanın 81. dakikasında sakatlandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bernard Parker Güney Afrika İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title