Haberler

"İskenderun Demirçelikspor Maçını Kazanmak İstiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Mücadele Eden Adıyamanspor, İskenderun Demirçelikspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Deplasmanda Beypazarı Şekerspor maçından yenik ayrılan sarı-yeşilli ekip, İskenderun Demirçelikspor maçını kazanarak, bu kaybı telafi etmek istiyor.

Adıyamanspor Kulübü Başkanı Növfel Bozdoğan, yaptığı açıklamada, İskenderun Demirçelikspor maçını kazanarak, düşme potasından uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Gerçekten zorlu bir maça hazırlandıklarını, 3 puana şiddetle ihtiyaçları olduğunu ifade eden Bozdoğan, şöyle konuştu:

"Elimizden gelenin en iyisini yapıp, en iyi performansımızı sahaya yansıtarak, hanemize 3 puanı yazdırmak istiyoruz. İskenderun Demirçelikspor liderliğe oynuyor. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz, hedeflerimiz doğrultusunda bu maçtan kayıpsız çıkmak istiyoruz. Ligin altı karıştı. Akçaabat Sebatspor, Mardinspor, Adıyamanspor, Çankırı Belediyespor gibi takımlar büyük mücadele veriyor. İnşallah bu yarıştan galip gelen takım biz oluruz.

Bu arada taraftarların da desteğini ihtiyacımız var. Grupta kolay maç kalmadı. Artık her maça final niteliğinde bakıyoruz. İnşallah kalan maçlarımızdan en az kayıpla ayrılır hedefe ulaşırız. Ben bu hafta taraftarlarımızın da bizleri yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Onlara çok güveniyorum."

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title