Haberler

Irina Shayk'ın Yeni Sevgilisi Aktör Bradley Cooper

Güncelleme:

Ronaldo'dan ayrılan Irina Shayk'ın kısmeti açıldı. Adı birçok isimle anılan güzel model, şimdi de ünlü oyuncu Bradley Cooper'la birlikte aşk yaşıyor.

Ronaldo'dan ayrılan Irina Shayk'ın kısmeti açıldı. Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Christiano Ronaldo ile beş yıl süren ilişkisini bitiren Irina Shayk hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

29 yaşındaki Shayk'ın bir süre önce manken Suki Waterhouse ile ilişkisini bitirdiği konuşulan aktör Bradley Cooper ile flört ettiği ileri sürüldü. 40 yaşındaki Cooper ile Shayk geçtiğimiz Çarşamba günü Broadway'de birlikte görüntülendi. İkilinin Broadway'de perde açan Finding Neverland adlı gösteriyi birlikte izlediği ileri sürüldü.

BİRKAÇ HAFTADIR BİRLİKTELER

Bir iddiaya göre Irina Shayk ve Bradley Cooper ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştı. İkili birkaç haftadır da birlikte vakit geçiriyor. Bradley Cooper'ın bir süredir birlikte olduğu İngiliz model Suki Waterhouse ile yollarını ayırdığı ileri sürülmüştü. Ancak ikiliyi geçtiğimiz haftalarda Coachella Müzik Festivali'nde birlikte görülünce bu kez de barıştıkları yolunda iddialar ortaya atıldı.

5 YIL AŞK YAŞAMIŞLARDI

Irina Shayk ile 5 yılı aşkın süredir birlikte olduğu Christiano Ronaldo da bu yılın başlarında ilişkilerini bitirdiklerini açıkladı. Ronaldo'nun Shayk'ı aldattığı da ileri sürülenler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bradley Cooper Real Madrid Irina Shayk Spor Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500

Yorumlar (23)

Murâd Mobil-IOS:

Ben şahsen Ronaldo nun irinayı aldattığını düşünmüyorum.. Nedenini sorarsanız... Ronaldo kendini sadece futbol ile değil, bir çok örnek davranışları ile dünyaya kanıtlamış bir insan.. Mesela... Gece hayatı, alkol , sigara , kumar hastalığı yoktur.. Ve oğlu ile çok vakit geçiren bir aile babası... Sadece yakışıklı olması onun ahlaksız olduğunu kanıtlamaz .. Gelelim İrina shayk a... Mesleği gereği çoğunluk yalnız seyahat etmesi gerek.. Ronaldo Madrid ten antrenmanlardan zaman bulup yurt dışı seyahati yapamadığı ve oğlu ile evde kaldığı gibi,irina hemen hemen her hafta hotellerde yalnız kalan bir kadındır.... Kimsenin günahını almak istemem...ama sadece erkekler azgın değil bu devirdeki kızlar , bazı erkeklere papucu ters giydirecek kadar ahlaksızdır ... Ama yinede en doğrusunu Allah bilir...

65
8
yanıtYanıtla
Emir buyuk yerdenMobil-IOS:

Ruslarlan evlenmeyın sevgılı olarsk yaşayın tecrubeme gore yazıyorum

14
12
yanıtYanıtla
elnur elnurrMobil-ANDROID:

tadını aldı ronalda

17
6
yanıtYanıtla
×Mobil-ANDROID:

hile bunlar hile... çekimden õnce bile gõğúslerine makyaj yaptiriyorlar...

16
6
yanıtYanıtla
ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Paran varsa kezban yok paran yoksa kezbanlara devam yokluktan iyidir

15
6
yanıtYanıtla
cr7 Mobil-ANDROID:

christiano degil ! cristiano ronaldo hic mi takip etmiyosunuz adamin adini yanlis yazcak kadar be

10
7
yanıtYanıtla
kafa çalışıyor:

nerde para orda bunlar

12
4
yanıtYanıtla
opme kalsin:

hay masallah bundan sonraki sevgilide ben olurum insallah

12
1
yanıtYanıtla
Dursun:

okadar boya ile evi boyarım ben lan :D

12
0
yanıtYanıtla
DAĞ ASLANI:

SAKAT DURMUŞ İRİNA, TEKNEDE.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title