Haberler

İnternasyonal Aba Güreşi Hakem Semineri Yapıldı

13-14 Haziran tarihlerinde Pendik Belediyesi Sülüntepe Spor Tesisleri’nde İnternasyonal Aba Güreşi Hakem Semineri yapıldı.

13-14 Haziran tarihlerinde Pendik Belediyesi Sülüntepe Spor Tesisleri'nde İnternasyonal Aba Güreşi Hakem Semineri yapıldı.

Seminerde Koordinatör Bahri Sayın, İdari sorumlu Ahmet Apaydın, Şerafettin Ay ve antrenörler Cemil Delioğlu, M.Dursun Karakaş, İbrahim Saday, Hasan Yar görev aldılar.

Dünya İnternasyonal Aba Güreşi ve Geleneksel Sporlar Federasyonu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek'in açılışını yaptığı seminerde 16 kişi aday hakem olarak yetişti ve belgelerini aldı. 9 kişi de 18 yaşından küçük olmaları nedeni ile sadece katılım listesinde yer aldılar.

Seminerin ardından aday hakem belgesi alan hakemler şöyle:

"Serap Seval Beşe, Merve Demirel, Levent Erekinci, Bilal Karakoç, Ahmet Bilici, Ahmet Ökten, Ramazan Nars, Rıdvan Girgin, Enes Yıldız, Sibel Çakmak, Cemal Yıldız, Salih Bel, Berat Temir." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cemal Yıldız Pendik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title