Haberler

İnegölspor Üç Puan İstiyor

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalar ile ikinci devresi başlayan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta perdeyi üç puanla açarak zirve yolunda umut tazeleyen İnegölspor’da gözler grup ikincisi Göztepe’de.Mutsuz günler geçiren İzmir ekibini sahasında dize getirerek şampiyonluk yolunda son derece kritik bir adım daha atmak isteyen İnegöl ekibi, çift kale çalışması ile hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakalar ile ikinci devresi başlayan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta perdeyi üç puanla açarak zirve yolunda umut tazeleyen İnegölspor'da gözler grup ikincisi Göztepe'de.

Mutsuz günler geçiren İzmir ekibini sahasında dize getirerek şampiyonluk yolunda son derece kritik bir adım daha atmak isteyen İnegöl ekibi, çift kale çalışması ile hazırlıklarını tamamladı. İzmir ekibi ile 10. randevusuna çıkacak olan İnegölspor, rakibini tarihinde ikinci kez mağlup etmenin mücadelesini verecek.

Teknik Direktör İsmail Güldüren, Göztepe karşılaşmasından 3 puan kazanmak istediklerini söyledi. Zorlu bir karşılaşmaya ciddi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Güldüren, "Artık telafisi olmayan haftalar başladı. Her takım birbirini yenebiliyor. Bu hafta güçlü bir ekiple karşılaşacağız. Zor bir maç oynayacağız. Maçın sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz. İnegölspor olarak hedefimize ulaşabilmek adına kazanmaya çok ihtiyacımız var. Bunu başarabilecek güçte ve bu donanıma sahip bir takımız. İnşallah güzel bir maç olacak. Ligde bir seri yakaladığın zaman çok kısa sürede zirveye çıkabiliyorsun. Bu çıkışı yakalayarak üst sıralarda yer almak istiyoruz. Lige iyi başladık, bir istikrar sağlar ve devamlılık yakalarsak istediğimiz noktaya geliriz. Bizim için önemli bir deplasman maçı. Onlar da ligimizin güçlü ekiplerinden birisi. Biz maça iyi hazırlandık. Yaptığımız çalışmalar, futbolcularımızın antrenmanlardaki istek ve arzusu bizi sevindiriyor. Göztepe deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Güldüren İnegölspor İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title