Haberler

İnegölspor Başkanından Transfer Açıklaması

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, devre arası kadrolarına katacakları futbolcularla temaslara başladıklarını söyledi.

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, devre arası kadrolarına katacakları futbolcularla temaslara başladıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı İnegölspor'da Başkan Timur Erezsarı, yönetim kurulu ve Teknik Direktör İsmail Güldüren'le birlikte basın toplantısı düzenleyip geride kalan yarım sezonu değerlendirdi.

Sezon başında hedefledikleri başarıyı yakalamadıklarını ve bu nedenle Teknik Direktör ve bazı oyuncularla devre arası gelmeden yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirten Erezsarı, "Yaşamak istediğimiz, arzuladığımız sezonu yaşayamadık, gerçekleştiremedik. Bununla alakalı birçok şey söylenebilir. Yaşadığımız talihsizliklerde oldu ama neticede futbol skor sonuçlu bir oyun. Skor elde edemediğiniz zaman istediğinizde olmuyor. Bununla alakalı da sezon boyunca eksiklerimizi gördük. Görmüş olduğumuzun eksiklerimizle alakalı da ilk önce hocamızla yollarımızı ayırdık. Ondan sonrada kendisine ve ekibine güvendiğimiz, İnegöl'e yıllarca hizmet vermiş olan, İnegöl ve camiamızdan da birisi olan İsmail Güldüren hocamıza ve ekibine takımımızı emanet ettik. Yine bu süreçte performans alamadığımız, beklentilerimize hiç bir şekilde cevap veremeyen, yapmış olduğumuz her türlü görüşme sonucunda da deşiklik göremediğimiz bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırdık" dedi.

Devre arasında takıma takviye yapacaklarının altını çizen Erezsarı, "Biliyorsunuz bu camiada birliktelikler de var, ayrılıklar da var. Tabii kimseye gönül kırgınlığımız yok. Güzel olması arzusu içerisindeydik lakin olmadı. Yarım sezonu iyisiyle kötüsüyle kapattık. Şimdi önümüzde koskoca ikinci bir sezonumuz var. Baktığınız zaman skor tablomuza çok mu kötüyüz? Çok mu iyiyiz? Bu baktığımız pencereye göre değişebilir. Çeşitli tartışmaları yapabiliriz. Bunlardan iyi de çıkar kötü de çıkar. Hocamız başta olmak üzere transfer komitesindeki arkadaşlarımızla birlikte sezon arasında yapacağımız takviyelerle alakalı temaslarımız başladı. İkinci sezon takımımıza, İnegöl'ümüze, İnegölspor'umuza hizmet edecek, camiamıza faydalı olacak yine değerli arkadaşlar takımımıza katılacak. Güzel bir ikinci sezon geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Güldüren İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title