Haberler

Holmen Fenerbahçe'ye Karşı Yok

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 1 yıllığına Bursaspor'a kiraladığı Samuel Holmen, sözleşmesindeki madde dolayısıyla sarı-lacivertli ekibe karşı oynayamayacak.

Fenerbahçe'nin 1 yıllığına Bursaspor'a kiraladığı Samuel Holmen, sözleşmesindeki madde dolayısıyla sarı-lacivertli ekibe karşı oynayamayacak. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin bu uygulamasının 'çağ dışı' olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor, sahasında lider Fenerbahçe'yi konuk edecek. Sarı-lacivertli ekibin sezon başında yabancı kontejyanında yer açmak amacıyla bedelsiz olarak Bursaspor'a kiraladığı İsveçli orta saha oyuncusu Holmen, Pazartesi günkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Kiralama sözleşmesinde " Fenerbahçe'ye karşı oynayamaz" maddesi yer alan tecrübeli oyuncu, ligin 10. ve 27. haftalarındaki Fenerbahçe maçlarında Bursaspor formasıyla sahadaki yerini alamayacak.

GÜNEŞ: "ÇAĞ DIŞI BİR ŞEY"

Böyle bir yanlış olduğunu ifade eden Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bu tip uygulamalar bence yanlış. Kulübede, oyuncuya da haksızlık. Çağ dışı bir şey" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samuel Holmen Şenol Güneş Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title