Haberler

Hıckman: Tüm Kupaları Kazanmak İstiyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Ricky Hickman, Fenerbahçe forması altında kazanabileceği tüm kupaları kazanmak istediğini söyledi.

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Ricky Hickman, Fenerbahçe forması altında kazanabileceği tüm kupaları kazanmak istediğini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Ricky Hickman, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. ABD'li basketbolcu, Fenerbahçe'nin bir parçası olacağı ve Zeljko Obradovic'in antrenörlüğünü yaptığı bir ekipte bulunacağı için mutlu olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz yıl Euroleague şampiyonu olan bir takımda yer alıyordum ve benim için harika bir sezondu. Ama artık önümüzdeki sezona ve Fenerbahçe Ülker ile özel işler başarabilmeye konsantre oluyorum. Amacım, Fenerbahçe formasıyla birlikte kazanabileceğim tüm kupalarda mutlu sona ulaşmak olacak" dedi.

"İYİ İŞLER BAŞARMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Tecrübeli antrenör Obradovic ile çalışmak için sabırsızlandığını ifade eden Hickman, "Onun, benim kariyerim için büyük bir şans olduğunu biliyorum. Çünkü ben gelişimi ve öğrenmeyi seven bir oyuncuyum. Avrupa'da da oyuncu geliştirme konusunda Obradovic'ten daha iyi bir koç yok. Saygı duyduğum birçok oyuncudan Obradovic hakkında aynı şeyleri duydum. Takımda bulunan birçok yetenekli Fenerbahçe Ülker oyuncusuyla birlikte mücadele etmeye ve iyi işler başarmaya çalışacağım" diye konuştu.

"TAKIMIMA YARDIMCI OLACAĞIM"

Hickman, son olarak sarı-lacivertli taraftarlara seslenerek, "Bana kısa sürede gösterdiğiniz ilgi ve hoş geldin mesajları için çok teşekkür ederim. Sizlere, elimden gelenin en iyisini vereceğime ve harika işler başarmak için takımıma yardımcı olacağıma söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Zeljko Obradovic Ricky Hickman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title