Haberler

Hedefimiz Kupayı Kazanmak" - Ekaterınburg

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde yarın Rusya'nın Dinamo Kursk ekibi ile yapacakları final maçını kazanarak kupayı müzelerine götürmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde yarın Rusya'nın Dinamo Kursk ekibi ile yapacakları final maçını kazanarak kupayı müzelerine götürmek istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın, final müsabakasının oynanacağı DIVS Spor Salonu'nda yaptığı son antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Birsel, organizasyonun ilk mücadelesinde güçlü bir rakibi yenerek finale yükseldiklerini dile getirdi.

Dörtlü Final'de mücadele eden takımların iyi kadrolara sahip olduğunu aktaran Birsel, "Dün önemli bir galibiyet aldık ve finaldeyiz ancak finale çıkmamız kupayı kazandığımız anlamına gelmiyor. Hedefimiz yarınki maçı kazanarak kupayı kazanmak." dedi.

İlk maçta yendikleri UMMC Ekaterinburg'un şampiyonluk için favori gösterildiğini belirten Birsel, "Favori ve ev sahibi olan karşı takımdı ama iyi hazırlanmıştık. Herkes çok inanıyordu. İkinci yarıdaki iyi savunmamız, hücumumuzu da etkiledi. İyi basketbol oynayarak kazandık. Büyük takıma karşı kazanmak önemli ama buraya katılan tüm takımlar güçlü. Finalde Dinamo Kursk ile eşleştik. Dinamo Kursk ile bu sezon grupta oynadığımız iki maçı kazanamadık. İnşallah üçüncü maçı kazanacağız. Hedefimiz zaten bu, umarım başarırız." ifadelerini kullandı.

Birsel Vardarlı Demirmen, başantrenörlüğe Fırat Okul'un gelmesiyle takımda farklı bir havanın oluştuğunu vurgulayarak, "Fırat hocanın enerjisi takıma geçti. Daha iyi oynuyoruz. Saha içinde birbirimizle daha çok iletişim içindeyiz." diye konuştu.

Bu arada karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, konakladığı otelde kampa girdi.

Kaynak: AA / Spor

Birsel Vardarlı Dinamo Kursk Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title