Haberler

Hedef Lescott ve Vidic

Lescott için Manchester City’den ‘müjde’ bekleyen Beşiktaş’ta, Sivok’un sahalara dönüşünün gecikme ihtimalini düşünen teknik direktör Slaven Bilic, ikinci bir stoper istedi: İlk hedef Vidic...

Artık Beşiktaşlı değiller!

Harıl harıl stoper arayan Beşiktaş'ta henüz bir yabancı futbolcu bulunamazken şimdi de ikinci bir savunma oyuncusu için atak başladı. Teknik direktör Slaven Bilic'in ısrarla istediği Joleon Lescott için Manchester City'nin önümüzdeki hafta başı vereceği karar beklenirken; Hırvat teknik adam, bir başka sıkıntısını daha yönetime aktardı. Sivok'un operasyon geçirdiğinin altını çizen Bilic, "Yüzde 100 hazır hale gelmesi uzun sürebilir. İkinci yarıda sorun yaşamamak için iki stoper transfer edelim. Savunmayı iki yabancı stoperle kurmak istiyorum" dedi.

Deniz Atalay doğruladı

Kezman'dan kötü haber

Peki Kartal'ın gündemindeki ikinci stoper kim? Defansa Ronaldinho'yu unutturacak bir isim almayı düşünen ve bu konuda büyük oynayan Siyah-Beyazlılar, Manchester United'ın ünlü yıldızı Nemanja Vidic'i gündeme aldı. Menajerler vasıtasıyla nabız yoklayan Beşiktaş'ın kurmayları, sezon sonunda serbest kalacak Sırp oyuncuyu çok istiyor. Avrupa'nın sayılı stoperlerinden biri olan Vidic için bir girişim olduğunu doğrulayan yönetici Deniz Atalay, "Vidic keşke bize evet dese. Transferin gerçekleşme ihtimali çok zor. Ancak yine de iyi bir rakam teklif edebiliriz. Oyuncu sezon sonunda serbest kalacak. Olmazsa sezon sonunda görüşürüz" ifadelerini kullandı. 32 yaşındaki 1.89'luk stoper, bu sezon M.United ile 14 lig maçına çıktı. Vidic, bir dönem G.Saray'ın da gündemine gelmişti.

Kartal Yiğit

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Joleon Lescott Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title