Haberler

Hamza Hamzaoğlu, Nagatomo'nun Transferini Kabul Etti

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, daha önce kabul etmediği Nagatomo'nun takıma katılmasını kabul etti.

Felipe Melo'nun İnter'e transferi yönünde hiçbir engel kalmadı. Yeni sezon planlarını Melo'suz yapan Galatasaray Teknik Heyeti'nin "Gidebilir" raporu sonrası sarı-kırmızılı yönetim de Melo için belirlediği 2 milyon Euro bonserviste geri adım attı.

Aralarında Taddei ve Dodo'nun bulunduğu takas listesini daha önce veto eden Hamza Hamzaoğlu'nun İnter'in önerdiği son isim olan Yuto Nagatomo'ya ise onay verdiği öğrenildi.

MELO'DAN 3 MİLYON EURO DAHA UCUZ

Hamzaoğlu, hem sağ hem sol bekte oynayabilen Japon oyuncuyu formsuz Sabri ve satılma ihtimali olan Telles'in alternatifi olarak görüyor. Nagatomo'nun maliyeti, sözleşmesindeki bonuslar ve maç başı ücretlerle yıllık ücreti 4.5 milyon Euro'yu bulan Felipe Melo'dan yaklaşık 3 milyon Euro daha ucuz...

INAMOTO 'DAN SONRA...

Wesley Sneijder'in yakın arkadaşı olan 28 yaşındaki oyuncunun Felipe Melo ile direkt takas olma ihtimali söz konusu. Transfer resmiyete dökülürse, Nagatomo, Erik Gerets döneminde Arsenal'den gelen İnamoto'nun ardından Galatasaray'ın ikinci Japon futbolcusu olacak.

MEDEL'DEN "HAYIR" SİNYALİ

Hamza Hamzaoğlu'nun Melo'ya karşılık istediği Medel, geçen sezon giydiği 18 numaralı formayı bıraktı ve Şili Milli Takımı'ndaki giydiği 17 numaralı formayı alarak Inter'de kalacağının sinyalini verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Yuto Nagatomo Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

CİMBOM:

GEÇMİŞTE YŞANAN ANİMATO ÖRNEĞİNİ YAŞAYACAĞIZ NE YAZIKKİ. . . GS EĞER BU ADAMI ALIRSA YAZIKLAR OLSUN DERİM BEN O YÖNETİME VE AĞIRLIĞINI KOYAMADIĞI İÇİN DE HAMZA HOCAYA

7
2
yanıtYanıtla
köşe yazarı:

en büyük hatayı yapar GS meloya karşılık bu adamı alırsa . . . hamza hocada biraz fytboldan futbolcudan anlıyorsa bu adamaı asla kabul etmemeli

7
2
yanıtYanıtla
SIVRI SINEK:

ALIN SIZE BIR FACIA DAHA BALON TIRANSFER KESIN KOMISIYON CEBE ATACAKLAR

5
3
yanıtYanıtla
FB42:

İbrahimoviçi kabul etmemiş mi hamza hoca? İnamoto nagatomo bi de can bonomo. Hahahahâahaaaaaaaaaaaaaa. Valla bu sene 4 te kalırsanız yatın kalkın şükredin

2
5
yanıtYanıtla
adalı:

sen porsiye bak sakat çıktı. hi hi

yanıt3
yanıt0
yalnız kurt:

Yakışır 6s ye

1
5
yanıtYanıtla
KELEŞ:

Toplan bakalım çöpçüleri

1
3
yanıtYanıtla
RK23Adınızı Yazın:

Sabri, Sercan ilk maçta yuhalandı. İki maç sora bunlara katılacak daha 4-5 futbolcu var. Ve üçüncü maçta Hamzaoğlu bunları takip edecek.

3
1
yanıtYanıtla
KAYA 23:

Sn. Hamzaoğlu Melo durmak istemiyorsa gitsin. Ama lütfen Transfer yapma. Bu iş senin işin değil. GS ya yedirdiğin kazıklar yeter.

0
3
yanıtYanıtla
Gözlerim Cekik Ön disim Düz:

Japonlar Disiplinli ve Ahlakli olur.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title