Haberler

Hakem, Yekta'nın Penaltı Pozisyonunu Kaçırdı

Güncelleme:

Galatasaray - Trabzonspor maçında hakem Mustafa İlker Coşkun, Medjani'nin kafa vuruşunda Yekta'nın eline çarpan topu görmedi, dönen topta Bordo-Mavililer golü buldu.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Trabzonspor'u konuk etiği mücadelede sürpriz bir an yaşandı. Trabzonspor'un 58. dakikada Carl Medjani'nin golüyle öne geçtiği pozisyonun hemen öncesinde Yekta Kurtuluş'un kaleye giden topu eliyle çıkarması dikkatlerden kaçmadı.

TOP DÖNDÜ GOL OLDU

Oscar Cardozo'nun şutunda kaleye giden topu eliyle engelleyen Yekta, mutlak bir gol önledi. Trabzonsporlu oyuncular hakeme itiraz ederken sağ kanattan gelen ortada Carl Medjani düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.

Bu pozisyon için hem kırmızı kart hem de penaltı yorumu yapılırken, Trabzonspor'un pozisyonun devamında golü bulması ilginç bir detay olarak göze çarptı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yekta Kurtuluş Carl Medjani Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (7)

Osman YAKUPÇEBİOĞLU Mobil-ANDROID:

Süper Lig deki hakemler ısrarla bizim lehimize oluşacak pozisyonları nedense görmüyorlar.Fakat mevzu şikebahçe olunca orta sahadan koşuyorlar penaltı diye bir elindede kart. ..

8
13
yanıtYanıtla
AkadMobil-IOS:

Görse sasardim zaten

12
1
yanıtYanıtla
61mobilWeb@haberler.com:

Hakemleri korumayin kimin ne oldugunu biz bilioz hakem kacirmadi degil direk vermedi 3 metreden gormeyen halem biraksin bu isi o zaman...

10
0
yanıtYanıtla
pilot tcmobilWeb@haberler.com:

Fenerbahcenin buyuklugu Burda iste cin con hamsi oynar fenerbahce konusulur

8
0
yanıtYanıtla
anticimbomluMobil-ANDROID:

avrupanin sülükleri ülkemizi somurmeye devam edin.

3
0
yanıtYanıtla
AnkarAmobilWeb@haberler.com:

Eski bir futbolcuyum.galatasaray klübünün çok acil şekilde burak yılmazı kadro dışı bırakması lazım.melo,selçuk chedjou bu takıma külfet.arkalarına aldıkları klup yöneticileri sayesinde 11 de oynayıp klup için savaş verecek ucuz maliyetli futbolcuların önünü haksızlıklarla keserek türk futbolunun ilerlemesine engel olmaktadırlar.

1
0
yanıtYanıtla
Pala:

Maça tesir eden pozisyonları göremeyen hakemlerin o maç için aldıkları ücretin bir kısmını kesip onlarada ceza vereceksin. Bu pozisyon penaltı ve kırmızı kart kale arkası hakemimin gözü önünde.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title