Haberler

Gökhan Ünal, Kardemir D.ç Karabükspor'a İmzayı Attı

Kardemir D.Ç.Karabükspor, Gökhan Ünal ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kardemir D.Ç. Karabükspor, Gökhan Ünal ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir D.Ç. Karabükspor, transferin bitimine bir gün kala Gökhan Ünal ile bir yıllık anlaşma sağladı. Tecrübeli forvet Gökhan Ünal, kendisini bir yıllığına Karabükspor'a bağlayan imzayı futbol şube sorumlusu İsmail Durak ile birlikte kulüp tesislerinde attı. Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, Eskişehirspor'da hayatını kaybeden Ediz için başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, "Türk futbolunun dün akşam kaybettiği Ediz Bahtiyaroğlu için başsağlığı dileyerek sözlerime başlıyorum. Allah rahmet eylesin. Bugün transferin son günü, hocamıza yaptığımız istişareler neticesinde bir forvet transferi gerektiği ile alakalı mutabakata vardık. Türkiye'de gol krallığı yaşamış milli futbolcu ile bir yıllık sözleşme imzaladık. Gökhan Ünal önemli bir santrafor. Karabükspor'a çok faydalı olacak ve bu sezon bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olur İnşallah" dedi.

Gökhan Ünal da, Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet dileyerek açıklamasına başlayarak, "Karabükspor'a gelmemin en büyük sebeplerinden biri İsmail Durak'tır. Kendisi beni transfer etmek için çok uğraştı. Karabük'e daha önce birkaç kez geldim. Şehir olarak bir sıkıntım yoktu. Sadece kulüp olarak biraz düşüncem vardı. Ama takımda oynayan en yakın arkadaşlarımla, İlhan'la konuştum. Onlarda çok önemli referanslar verince kafamda bir sorun kalmadı. Başka tekliflerde vardı ama İsmail Durak sayesinde fikirlerim değişti. İnşallah hem benim için hem de Karabükspor için güzel bir sene geçer. Ben buraya tekrar eski günlerime dönmek için geldim. Bu sene hedeflerim çok farklı. İnşallah bunu da sahada gösterip Karabükspor'a faydalı olmak istiyorum. Milli takım arası var. Ondan sonra 1 haftalık süre sonrasında tam olarak hazır bir hale geleceğime inanıyorum. Hazır bir hale geldikten sonrada Karabükspor için gollerimi atmak istiyorum" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Gökhan Ünal bir yıllık imzayı attı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Gökhan Ünal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title