Haberler

Giresunspor Yeni Hocasını Buldu

Giresunspor’un anlaşmaya vardığı teknik direktör Sefer Yılmaz Giresun’a gelerek yönetim kurulu ile bir toplantı yaptı.

Giresunspor'un anlaşmaya vardığı teknik direktör Sefer Yılmaz Giresun'a gelerek yönetim kurulu ile bir toplantı yaptı. Yapılan toplantının ardından Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ve Sefer Yılmaz yeni sezon için değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Bozbağ teknik direktörlerinin Sefer Yılmaz olduğunu belirterek, "Bugün sağ olsun bizi kırmadı, Giresun'a geldi. 1 senelik de anlaşmamızı imzaladık. Allah utandırmasın diyorum. Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah hocayla bütün konuşmalarımızda hemen hemen fikirlerimiz de düşüncelerimiz de örtüşüyor. Gerçekten bazı özellikleri hocanın bizi etkiledi. Gerek efendiliği gerek hedefleri gerekse futbol bilgisi inşallah bizlerde idareci olarak her zaman yaptığımız gibi hocamızın arkasında durarak bu seneyi başarılı bir şekilde geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Giresunspor'un yeni hocası Sefer Yılmaz ise ilk teknik direktörlük deneyimi olduğunu belirterek, "Öncelikle başkanım ve yönetim kuruluna bana bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum, herkesin huzurunda. Benim bu teknik direktör olarak ilk sezonum. Hani Giresunspor için ne kadar önemli ise benim içinde o kadar önemli bir sezon. İnşallah hep beraber Giresunspor'u layık olduğu yere taşıyacağımızı inanıyorum. Ben bunun içinde gece gündüz çalışacağız durmadan" dedi.

Hafta sonu çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Yılmaz, "Cumartesi veya pazar büyük ihtimal ile çalışmalara başlayacağız. Transfer konusunda ise daha yeni geldik Bu toplantıdan sora başkanım ile oturup konuşacağız başkanımızın da hazırladığı bir liste var benimde kafamda isimler var ama en önemlisi Giresunspor'un yapısına hem de mali yapısına uygun karakterli oyuncuları bulup bir an önce transfer edip işe koyulmak" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Temel Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title