Haberler

Giresunspor'da Kongre Kararı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresunspor Kayyum Heyeti'nin olağanüstü kongre kararı alacağını açıkladı.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresunspor Kayyum Heyeti'nin olağanüstü kongre kararı alacağını açıkladı.

Vali Şahin, bugün Kayyum Heyeti Başkanı Cengiz Cindemir ve üye Şükrü Kocuk'la birlikte düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Kayyum heyeti, 3 aylık sürecini tamamladı. Ligin devre arasına gelecek tarihlerde olağanüstü genel kurul yaparak takımın bir yönetime kavuşmasını sağlayacağız. Ancak şunun bilinmesinde yarar görüyorum ki, inanmadığım kişilere kulübü vermem. Verip de kendime lanet okutmam. Bu kulübü adam gibi adama teslim edeceğiz."

Kulübün borçları konusuna da değinen Vali Şahin, "Para vermek ne kadar zorsa istemek de o kadar zordur. Ancak biz her şeye rağmen 12 milyon lira olan borcu, 6,5 milyon liraya kadar düşürdük. Yeni yönetime de maddi anlamda destek sunacağız ve her zaman yanlarında olacağız. Görevimizi devretmeden de federasyona olan borcu ödeyerek transfer yasağının kalkmasını sağlayacağız" dedi.

Kayyum Heyeti Başkanı Cindemir ise, "Bir çok yönetimin yapamadığını yaptık. Borçları yarıya indirdik, futbolcuları mağdur etmemeye çalıştık. Ancak yine de eleştirildik" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title