Haberler

Gevrek ve Tanrıverdi Bakan ile Görüşmek İçin Malatya'da

Yeni Malatyaspor’da gelecek dönem başkanlık için adı geçen Hikmet Tanrıverdi ve mevcut başkan Adil Gevrek, çeşitli ziyaretler ve bir takım istişarelerde bulunmak için Malatya’da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile görüşmek için Malatya’ya geldi.

Yeni Malatyaspor'da gelecek dönem başkanlık için adı geçen Hikmet Tanrıverdi ve mevcut başkan Adil Gevrek, çeşitli ziyaretler ve bir takım istişarelerde bulunmak için Malatya'da bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile görüşmek için Malatya'ya geldi.

Battalgazi İlçesi'ndeki Kervan Saray'da iş adamlarıyla yenen yemekte katılımın ve programın yoğun oluşundan dolayı ikili görüşmeyi gerçekleştiremeyen Tanrıverdi ve Gevrek, akşam saatlerinde Yeşilyurt Belediyesi'nin ev sahipliğinde Yeşilyurt'ta verilen yemeğe geçti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Bakan Bülent Tüfenkci'nin bulunduğu bir ortamda konuyu masaya yatırmayı planlayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, devam edip etmemesiyle alakalı nabız yoklayacak. Devam etmesi halinde yapılacak transferlerde ve diğer konularda destek isteyeceği tahmin edilen Gevrek, daha sonra süreç hakkında geniş bir açıklama yapacak.

TANRIVERDİ BAŞKANLIĞA TALİP

Adil Gevrek gibi Bakan Bülent Tüfenkci'nin programını yakından takip eden iş adamı Hikmet Tanrıverdi davet üzerine Malatya'ya gelse de Yeni Malatyaspor ile ilgili süreci yakından izliyor. Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in devam etmemesi durumunda başkanlık için yönetim oluşturacağını daha önce yakın çevresiyle paylaşan Tanrıverdi, Gevrek, Çakır, Çalık ve Tüfenkci görüşmesinden çıkacak sonucu bekliyor.

Yeni Malatyaspor'un gelecek sezona en güçlü yönetim ile girmesi için her iki iş adamını da dinlemek isteyen Tüfenkci, Çalık ve Çakır ise henüz kararını vermiş değil. Sarı kırmızılı takımda tüm gelişmelerin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Tanrıverdi Yeni Malatyaspor Bülent Tüfenkci Ahmet Çakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title