Haberler

Yekta Kurtuluş: Takım İçindeki Kavga Haberlerine İnanmayın

Güncelleme:

Galatasaraylı Yekta Kurtuluş, "Taraftarımız, 'takımın içinde ayrım var' haberlerine inanmasın. Karı koca arasında bile kavga olabiliyor." dedi.

Galatasaraylı Yekta Kurtuluş ve Furkan Özçal, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Sivasspor maçı ve Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Arsenal maçı hakkında GS TV'ye açıklamalarda bulundular.

YEKTA: TAKIM HER ZAMAN HAZIR

Tecrübeli futbolcu Yekta Kurtuluş, Sivasspor maçına iyi başladıklarını belirterek, "Biraz stres yaşadık ama maçı kazanmasını bildik ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Bizim için önemli bir galibiyetti, darısı Arsenal maçına umarım. Hem taraftarımızı için hem de bizler için motivasyon adına ihtiyacımızı olan galibiyetler. Takım her zaman hazır, her maça ayrı ayrı hazırlanıyoruz. Hepsinin farklı motivasyonları farklı taktik anlayışları var" dedi.

"BİZ KULÜBEDEYKEN ARKADAŞLARIMIZIN BİZE KOŞMASI İNANILMAZDI"

Yekta, bir aile olduklarını ve aynı başarı için mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Aynı formaları terletiyoruz, aynı arma için mücadele ediyoruz. Hepimizin kalbi aynı anda atıyor, golden sonraki sevinç hakikaten görülmeye değerdi. Biz kulübedeyken arkadaşlarımızın bizlere doğru koşması inanılmazdı. Şu an bile tüylerim diken diken oluyor, bundan sonrada hep birlikte olacağız. Taraftarımızın takım içinde yerli yabancı ayrımı olduğuna itibar etmesin, biz içeride bir aileyiz, hiçbir şekilde aramızda bir sorun yok, ufak tefek problemler yaşanabilir ama yer yabancı ayrımı şeklinde değil. Yerliler kendi içinde de sorun yaşayabilir, karı koca arasında bile kavga olabiliyor, bunlar çok normal ve hepimiz farklı karakterlerde oyuncularız. Sorunları içimizde her zaman çözüyoruz ve her daim kardeş gibi yaşıyoruz, hiçbir zaman problem söz konusu olamaz aramızda" diye konuştu.

"ARSENAL MAÇINDA GALİP GELECEĞİZ"

Arsenal maçıyla ilgili olarak da Yekta, "Hem deplasman olmasından ötürü hem de Şampiyonlar Ligi olmasından dolayı farklı bir motivasyonla sahaya çıkıyoruz. Ama aynı hazırlığımızı yapıyoruz. Oraya gidip 3 puanı alıp geri geleceğiz inşallah. Çok güzel bir atmosfer oluyor. Şampiyonlar Ligi müziği çaldığında moraliniz bozuk olsa bile düzeliyor, yüzünüze bir gülümseme geliyor, tüyler diken diken oluyor. Hiçbir şekilde orada sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum, Arsenal maçında galip geleceğiz" ifadelerini kullandı.

FURKAN: ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ

Galatasaray'ın genç futbolcularından Furkan Özçal ise Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve başarılı oldukları için mutlu olduklarını söyledi. Takım içindeki arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirten Özçal, "Çok iyi, güzel bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Sahada da gösterdik bunu inşallah böyle devam eder" dedi.

"ARSENAL ZOR BİR DEPLASMAN"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Arsenal maçı için de konuşan genç futbolcu, "Arsenal zor bir deplasman tabi ki, iyi bir takımla mücadele edeceğiz, inşallah oradan da 3 puanla döneceğimizi ümit ediyorum. Şampiyonlar Ligi Galatasaray'a yakışan bir kulvar. Umarız Türkiye'yi, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve 3 puanı alıp döneceğiz. Kendi adıma çalışıyorum ve her zaman elimden geleni yapıyorum. Hocam şans verdiği takdirde tam kapasiteyle yer alacağım takımda ama tabi ki hocamızın takdiri. Şans verirse oynarım" sözlerini sarf etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yekta Kurtuluş Furkan Özçal Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title