Haberler

    Galatasaray, Tolgay Ali Arslan'ın Peşinde

    Güncelleme:

    Galatasaray, Hamburg'tan ayrılacağını açıklayan Tolgay Ali Arslan'ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-Kırmızlılar devre arasında bu transferi bitirmek istiyor.

    Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Takımdan bir çok oyuncuyla yollarını ayıracak olan sarı-kırmızılılar önemli bir transferi gerçekleştirmek için de harekete geçti. Sarı-Kırmızılı takım 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolgay Ali Arslan'ı devre arasında kadrosuna katmak istiyor.

    TOLGAY, ARYILMAK İSTİYOR

    Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ı Karabükspor'a vermek için transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray'da takıma yapılacak takviyeler için de ilk hedef belli oldu. Sarı kırmızılı yönetimin devre arasında kadrosuna katmak istediği isimlerin başında gelen Hamburg'un Türk orta saha oyuncusu Tolgay Ali Arslan, Alman basınına verdiği demeçte takımdan ayrılacağını açıkladı.

    GALATASARAY'IN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

    Geçen sezonun devre arasında Hakan Çalhanoğlu'yla birlikte Hamburg'tan transfer edilmek istenen Tolgay, o dönem kendisi için istenilen 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli yüzünden sarı kırmızılıların kapısından dönmüştü.

    DEVRE ARASINDA TRANSFER EDİLECEK

    Galatasaray'ın bulunduğu ekonomik durum sebebiyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculara yöneleceği öğrenilirken devre arasında bu isimleri kulüplerinden çok az bir bonservis bedeli ödeyerek alabileceği de belirtiliyor.

    2 MİLYON EURO

    Hem Galatasaray cephesi hem de Alman basınından gelen haberlere göre Hamburglu Tolgay Ali Arslan uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde ve beklenti bu transfer döneminde imzaların atılacağı yönünde. İddialara göre Galatasaray Tolgay Ali Arslan için Hamburg kulübüne 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek bu transferi noktalayacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tolgay Ali Arslan Furkan Özçal Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    UASLN:

    8 taşşşşşşşş

    5
    1
    yanıtYanıtla
    AskBesiktAskMobil-IOS:

    Gese neyle alacak?borc girmis kol kadar! Bjk liler parayi komidinin ustune koymus , obu alinda bari caycinizin parasini odeyin! Beter ol Fransiz takimi

    0
    5
    yanıtYanıtla
    AskBesiktAskMobil-IOS:

    Sizden ala sikeci mi var? Ankara 8:0, malatyaya giden Dogan marka arabalar ? Daha sayayimmi? Sike demek GS demek!! Bizim mazimiz sanli Serefli ikinciliklerle dolu!!! Sike yapmis olsaydik simdiye kadar 5 yildizi takardik!!! Ama Fransiz kulubusunuz iste ne gezer sizde Seref !!

    0
    5
    yanıtYanıtla
    Terminator:

    6saray - 7bahce - 8tas

    1
    3
    yanıtYanıtla
    UASLN:

    türkiye kupası için şike yapanlar konuşmasın

    3
    0
    yanıtYanıtla
    uasln:

    bu hafta stad en az 40 bin kişi gelir. para gelir. sizin statda kim gelecek. anca gs macında 80 bin kişi gelir oda yenilince sahaya girer sizi gidi 8 taşlılar sizi

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title