Haberler

    Galatasaray: 2 - Tokatspor: 0

    Güncelleme:

    Türkiye Kupası B Grubu'ndaki mücadelesine, Tokatspor ve Galatasaray karşı karşıya geldi.

    Maça 3-5-2 dizilişiyle çıkan Galatasaray'da savunma üçlüsünü Hakan Balta, Melo ve Semih oluşturdu. 24. dakikada Tokatspor ceza alanında büyük bir karambol yaşandı. Kaleci Mehmet yakın mesafeden önce Burak'ın kafa vuruşunu, dönen topta da Sneijder'in şutunu kurtarmayı başardı.

    41. dakikada rakibinin ayağındaki topa müdahale etmek isterken sakatlanan Bruma, devre arasında oyunu terketmek zorunda kaldı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.


    Bruma'nın sakatlığının detayları için tıklayın


    Galatasaray aradığı golü 69. dakikada buldu. Sağ taraftan ceza sahasına giren Burak rakibine çalımı attıktan sonra yerde kaldı. Penaltı kararının ardından vuruşu kullanan Selçuk, topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek sarı kırmızılıları 1-0 öne geçirdi.

    86. dakikada Amrabat, Tokatspor ceza alanında Yaşar'ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Koray Gencerler bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Topun başına ilk golün sahibi Selçuk geçti, fakat başarılı oyuncu bu kez topu auta gönderdi. 90+1'de savunmanın arkasına atılan uzun topta kaleciyle karşı karşıya kalan Amrabat, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

    Sahadan 2-0 galip ayrılan Galatasaray Türkiye Kupası B Grubu'na üç puanla başladı. Tokatspor ise bu sezon kupada oynadığı beşinci maçta kalesinde ilk kez gol görmüş oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türkiye Kupası Galatasaray Hakan Balta Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title