Haberler

Galatasaray Odeabank'ın Konuğu Maccabi Fox

Güncelleme:

THY Euroleague'in 19. haftasında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda İsrail ekibi Maccabi FOX'u konuk edecek.

THY Euroleague'in 19. haftasında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda İsrail ekibi Maccabi FOX'u ağırlayacak.

Galatasaray Odeabank, THY Euroleague'in 19. haftasında yarın saat 20.00'da İsrail ekibi Maccabi FOX ile mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar geride kalan 18 haftada elde ettiği 5 galibiyet ve 13 mağlubiyetle 15. sırada yer alırken, Maccabi FOX ise 6 galibiyet, 12 mağlubiyetle rakibinin bir sıra üstünde yer alıyor.

Galatasaray'da istikrar yok

Şu ana kadar oynanan 18 karşılaşmada 5 galibiyet elde eden sarı-kırmızılılar, Euroelague'de sadece 8. ve 9. haftalarda üst üste iki maç kazanma başarısı gösterdi. Ergin Ataman'ın öğrencileri diğer galibiyetlerini ise, 6. haftada Olympiakos, 12. haftada EA7 Olimpia Milano ve 17. haftada Zalgiris Kaunas'a karşı elde etti. Galatasaray Odeabank, ligin ilk beş haftasında ise kazanma başarısı gösterememişti.

İstatistiklerle iki takım

Galatasaray, Euroleague'de 78.6 sayı, 31.9 ribaund ve 18.9 asist ortalamalarıyla mücadele ederken, Maccabi FOX ise 79.8 sayı, 34.3 ribaund ve 17.2 asist ortalamalarıyla oynuyor. Sarı-kırmızılıları 11.7 sayı ortalamasıyla Sinan Güler sırtlarken, İsrail ekibinde ise Andrew Goudelock 16.4 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdi İpekçi Spor Salonu Galatasaray İsrail Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title