Haberler

Galatasaray, Kadroyu Neredeyse Yarı Yarıya Azaltacak

Güncelleme:

Galatasaray, lig sona erdiğinde elindeki kadroyu neredeyse yarısına indirecek. Topun ağzında Endoğan Adili, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Alex Telles ve Blerim Dzemaili var.

Galatasaray kadroyu hafifletmek için uğraşıyor. Maçlar bittiğinde, talipleri bulunan ve kiralık oynayan futbolcular hemen elden çıkartılacak. Cimbom, transfer dönemi açılır açılmaz, elindeki kadroyu neredeyse yarısına indirecek.

Sarı-kırmızılılar, öncelikle kiralık oynayan ve teklif gelen isimleri elden çıkardıktan sonra, kadroda olup da bekleneni veremeyen futbolcuları bir bir göndermenin hazırlığını yapıyor.

5 FUTBOLCU HEMEN YOLLANACAK

Yönetimin göndermekte güçlük çektiği isimler Endoğan Adili, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Alex Telles ve Blerim Dzemaili gibi isimler için talipleriyle hemen masaya oturulup en uygun fiyata verilecek.

Ayrıca yönetim, 'gönderilecekler listesi'ne aldığı oyuncuların taliplileriyle de şimdiden görüşüyor. Yeni sezonda yeni bir başlangıç yapmak isteyen yönetim, şimdiden kadroyu azaltmaya çalışıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lucas Ontivero Umut Gündoğan Endoğan Adili Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

SAYDIĞINIZ İSİMLER ZATEN GSDA DEĞİLKİ KİRALIKLAR NEYİN TAKIMIN YARISI

5
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, İslam Alimleri 3 Cuma üstüste Camii ye gitmeyen nin Mümin liği tartışılır diyorlar. İmkanın varsa her Cuma mutlaka Camii ye git. Ve Camii de kılınan vakit Namazlarının 27 fazla olduğu yönünde görüş belirten Alim ler var.

1
3
yanıtYanıtla
kadri aynar:

gene komedi başladı yahu bu ismi geçen oyuncular ne zaman gs de oynadılar şimdi nerdeler

4
0
yanıtYanıtla
kartal:

aynen yarısı kiralık bence

0
0
yanıtYanıtla
kartal:

aynen hepsi kiralık la bunların

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title