Haberler

Galatasaray, Hajrovic İçin FIFA'ya Başvurdu

Güncelleme:

Galatasaray sözleşmesini feshederek Werder Bremen'e transfer olan İzet Hajrovic için FIFA'ya başvurdu ve oyuncudan tazminat talep etti.

Galatasaray Kulübü, sözleşmesini feshederek Werder Bremen'e transfer olan İzet Hajrovic için FIFA'ya başvuruda bulundu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz tarafından profesyonel futbolcu İzet Hajrovic aleyhine FIFA nezdinde aşağıdaki konularda hukuki yola başvurulmuştur.

2014-2015 sezonu başlamadan önce FIFA düzenlemeleri (FIFA-RSTP Madde 17(3)) kapsamında futbolcuya sportif yaptırımlar uygulanması,

"SÖZLEŞMENİN NEDENSİZ OLARAK SONLANDIRILMIŞ OLMASI..."

Futbolcu tarafından öne sürülen iddia ve taleplerin red edilmesi,

Futbolcunun sözleşmesini nedensiz olarak sonlandırmış olduğunun tespiti,

"BONSERVİS BEDELİNİN OYUNCU TARAFINDAN KARŞILANMASI..."

Şirketimiz tarafından Grasshoppers'a 11 Mart 2014 tarihinde ödenen 875 bin Euro üzerinden %5 faiz oranı ile hesaplanacak faiz bedelinin ve toplam bonservis tutarı olan 3 milyon 500 bin Euro'nun oyuncu tarafından karşılanması,

Futbolcunun yerine alınacak oyuncu ile ilgili gider ve maliyetlerin futbolcu tarafından karşılanması,

MANEVİ TAZMİNAT

Futbolcunun Şirketimize 250 bin Euro tutarında manevi tazminat ödemesi,

Futbolcu tarafından bu süreçte Şirketimiz tarafından katlanılan ve katlanılacak tüm hukuki ve idari giderlerin karşılanması talep edilmiştir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Werder Bremen İzet Hajroviç Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title