Haberler

Galatasaray'dan Hawkins Açıklaması

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü'nden David Hawkins'in doping testinde yasaklı maddeye rastlanması ile ilgili açıklama geldi.

Galatasaray Kulübü, Amerikalı basketbolcu David Hawkins'in doping testinde yasaklı maddeye rastlanması ile ilgili açıklama yaptı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Hawkins'in B numunesinin de incelenmesi için talepte bulunduğu ifade edildi.

İşte açıklama:   "Galatasaray Medical Park - Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında 22 Aralık 2012 tarihinde oynanan Beko Basketbol Ligi 12. hafta karşılaşmasının ardından takımımız oyuncusu David Hawkins'ten alınan idrar örneğinde WADA'nın yasaklı maddeler listesinde yer alan bir maddenin bulunduğunun tespit edildiği hususu, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından kulübümüze yazılı olarak bildirilmiştir. Yapılan değerlendirmelerin ardından oyuncu David Hawkins, söz konusu karşılaşma sonrasında alınan B numunesinin de incelenmesi için talepte bulunmuştır. Almanya'daki Köln Doping Merkezi'nde yapılacak inceleme sonucunun ardından Kulübümüzce gereken karar verilecektir."

G.SARAY YÖNETİCİSİ MURAT ÖZYER, YASAKLI MADDEYİ DOĞRULAMIŞTI! TIKLAYIN

Kaynak: Sporx.com / Spor

David Hawkins Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title