Haberler

Galatasaray'da Yılın Sporcusu Ödülü" Semih Kaya'nın

1905 GSYİAD tarafından geleneksel olarak verilen ödüle, bu yıl Semih Kaya layık görüldü Genç futbolcu, Türk Telekom Arena'da düzenlenen ve Başkan Aysal'ın da hazır bulunduğu törende ödülünü aldı Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal: "Semih'in uzun süre Galatasaray'a hizmet etmesini bekliyoruz ve böyle olacağına.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından geleneksel olarak verilen, " Galatasaray'da Yılın Sporcusu Ödülü"nün sahibi Semih Kaya oldu.

Sarı-kırmızılı futbol takımının başarılı savunma oyuncusuna ödülü, Türk Telekom Arena'da düzenlenen törenle takdim edildi.

Törene Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri Özkan Olcay, Adnan Nas, Ahmet Yüce Ocaklı, Aka Gündüz Özdemir, Şükrü Ergün, Mete İkiz, Ebru Köksal, Sedat Doğan, Candan Erçetin ve Mehmet Emin İpekdokuyan ile kulüp icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan da katıldı.

1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya, açılış konuşmasında, dün vefat eden Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü Süleyman Gültekin için başsağlığı dileklerinde bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ise davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, bir Galatasaraylı sporcuyu onurlandırmak için toplandıklarını aktararak, şunları söyledi:

"Galatasaray'da başarılar her zaman var. Bu başarıların arkasında önemli olan, bunu yaratanlar ve bunun sürekliliğini sağlayanlardır. Semih, gerçekten Galatasaray'ın bir evladı ve sürekli başarı yaratan birisi. Sadece çocukluğundan beri başarı yaşamış değil, bunu Galatasaray'la bütünleştirmiş, sarı-kırmızı renkler altında sürekli hale getirmiş bir oyuncumuz. Bu bakımdan da hepimizin gururu, çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Semih'in uzun süre Galatasaray'a hizmet etmesini bekliyoruz ve böyle olacağına da inanıyoruz. Kendisini burada kutlamak ve istikbale dönük olarak ümitlerimin kendisiyle uzun süre devam edeceğini belirtmek istiyorum."

Ödülünü Ünal Aysal, İrfan Aktar ve Özkan Olcay'ın ellerinden alan Semih Kaya, "Bu manevi açıdan çok değerli ödülü bana layık gördüğünüz için sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten benim için çok anlamlı bir ödül. Umarım daha nice ödüller kazanır, Galatasaray'da nice ödüllere layık görülürüm" ifadelerini kullandı.

Ödül töreninin sonunda Galatasaraylı yöneticiler, Semih Kaya ve davetliler birlikte medya mensuplarına görüntü verdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Türk Telekom Arena Galatasaray Ünal Aysal Semih Kaya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title