Haberler

    Galatasaray'da Arroyo Krizi

    Güncelleme:

    Galatasaray Medical Parkın bu sezon sıkça yaşadığı ödeme krizi, Beko Basketbol Liginde Beşiktaş'la oynanan play-off maçı öncesi ayyuka çıktı.

    Galatasaray Medical Park’ın bu sezon sıkça yaşadığı ödeme krizi, Beko Basketbol Ligi’nde Beşiktaş’la oynanan Play-Off maçı öncesi ayyuka çıktı. Takımın en önemli yıldızı Carlos Arroyo, 3 aydır

    alacaklarının verilmediği gerekçesiyle kulübe ihtarname çekti. Galatasaray’ın 2 sayı farkla kaybettiği mücadelede, sezonun geneline oranla kötü bir performans ortaya koyan Kosta Riko’lu yıldızın kendini toparlaması için yöneticiler kolları sıvadı.

    Sadece onunla sınırlı değil


    Başkan Ünal Aysal’ın, Beşiktaş’la oynanacak ikinci maça kadar Arroyo’nun alacaklarının mutlaka ödenmesi talimatını verdiği öğrenildi. Ancak basketbol şubesindeki maddi sıkıntı Arroyo ile sınırlı değil. 33 yaşındaki oyuncuyla birlikte takımdaki diğer sporcuların da hak edişlerini alamadıkları belirtiliyor. Sezon içerisinde birçok dönemde finansal sorunlarla karşılaşan şube yetkilileri, bir şekilde sıkıntının üzerini kapatıyordu. Ancak gelinen son noktada, Beşiktaş’a karşı olası bir elenme durumunda isyan bayrağının açılması gündemde.

    Gelirler nereye harcanıyor


    Sarı-Kırmızılılar’ın, basketbol takımındaki sponsor gelirlerini neden takıma yansıtmadığı da ayrı bir tartışma konusu. Bilindiği üzere bazı kulüplerde, sponsorlar direkt olarak oyuncuların hesaplarına alacaklarını yatırıyor. Ancak Galatasaray’da paralar doğrudan yönetime aktarılıyor. İdarecilerin eldeki gelirleri hangi yönde kullandığı ise oyunculara verilmeyen paralar nedeniyle, ciddi bir merak konusu haline geldi.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Carlos Arroyo Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

    Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

    İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

    İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

    AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

    AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title