Haberler

    Galatasaray Campbell İçin Atletico Madrid'le Yarışıyor

    Başkan Ünal Aysal, Balanta için Roma, Lazio ve Valencia ile Campbell'in transferinde ise Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid'le kapışıyor.

    Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde başarı, Süper Lig’de ise 4. yıldızı hedefleyen Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal, yıldız oyuncuları takıma kazandırmak için kurmaylarıyla birlikte büyük bir çaba sarf ediyor. Teknik direktör Cesare Prandelli’nin taleplerini yerine getirmekte kararlı olan Ünal Aysal, listedeki isimler için dev kulüplerle büyük bir yarış içine girmiş durumda... Savunma için düşünülen ve Arjantin’in River Plate takımında forma giyen Eder Balanta konusunda ısrarcı olan Sarı-Kırmızılılar’ın rakipleri, İtalya’dan Lazio ile Roma’nın yanı sıra İspanya’dan Valencia. Cim Bom, hem stoper hem de sol bek olarak görev yapabilen Balanta’nın taliplerinin artması sonucu temaslarını daha da hızlandırmış durumda bulunuyor. Alınan bilgiye göre yönetimin, River’ın istediği bonservis ücreti olan 7.5 milyon Euro’yu, 5 milyon Euro’ya çekme çabaları sürüyor.

    Diğer tercihi merak konusu


    Diğer tarafta Galatasaray, Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardım amaçlı karşılaştığı Atletico Madrid’le, Joel Campbell’in transferi konusunda karşı karşıya geldi. Arsenal’in, Alexis Sanchez’i transfer etmesi sonrası ilk 11’de kendisine yer bulması zor gözüken Kosta Rikalı kanat oyuncusuyla Atletico’nun ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi. Adrian’ı, Porto’ya sattıktan sonra kanat bölgesinde eksik kalan Arda Turan’ın ekibinin, 22 yaşındaki futbolcu için ciddi bir teklif yaptığı öğrenildi. Campbell’in ayrılması halinde tercihini hangi takımdan yapacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi.

    Herkesi etkiledi


    Kosta Rikalı kanat oyuncusu, Arsenal’e transfer olduğu 2011 yılından sonra İngiltere’de çalışma izni alamadığı için 3 sezon boyunca kiralık oynadı. Dünya Kupası’ndaki performansı ise taliplerini giderek artırıyor.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Atletico Madrid Joel Campbell Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title