Haberler

Gakgoşlar Ligde Kalma Yolunda Umutlu

Elazığspor'un orta saha oyuncuları Mehmet Nas ve Hakan Söyler, takımlarının Süper Lig'de kalacağına inanıyor Nas: "Umudumuz var, hiçbir şekilde umudumuzu kaybetmiş değiliz. Allah'ın izniyle bu ligde kalacağız" Söyler: "Geçen sene Kardemir Karabükspor'da oynuyordum, son maçla ligde kaldık.

İSMAİL ŞEN - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor'un orta saha oyuncuları Mehmet Nas ve Hakan Söyler, takımlarının ligde kalacağına inanıyor.

Nas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında çıkışa geçmelerine rağmen kümede kalma noktasında yaşadıkları sıkıntının sezonun ilk yarısını kötü bir sonuçla kapatmalarından kaynaklandığını belirtti.

Küme düşme hattından uzaklaşmak adına ligin ikinci yarısında iyi mücadeleye etmeye başladıklarını ancak puanlarla dönmeleri gereken son 4 maçta sadece 1 puan elde edebildiklerini dile getiren Nas, "Son haftalarda kötü bir gidişat var ama şu bir gerçek ki her inişin bir çıkışı, her çıkışın da bir inişi vardır. İnşallah biz, bu inişi önümüzdeki Gaziantepspor maçıyla durduracağız ve tekrar çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.

Ligde kalmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirten Nas, "Umudumuz var, hiçbir şekilde umudumuzu kaybetmiş değiliz. Allah'ın izniyle bu ligde kalacağız. Camia olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz doğru ama inşallah sonu iyi olacak diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Bu sezon dış saha maçlarında zorlandıklarını ve sadece 3 deplasman maçından galibiyetle ayrıldıklarını dile getiren Nas, 3'ü deplasmanda olmak üzere final niteliğinde 6 maçları kaldığını ifade ederek, "Artık içeri dışarı fark etmez, mutlak surette önümüzdeki deplasman maçlarından da puanlar almamız gerekiyor. Sahamızda daha iyi motive oluyoruz ancak ligde kalmak adına dışarıda oynayacağımız maçlarda da kazanmaya şartlanıp puanlarla eve dönmemiz lazım. Allah'ın izniyle önümüzdeki Gaziantep maçıyla yeniden çıkışa geçip son üçlüden uzaklaşabildiğimiz kadar uzaklaşacağız" şeklinde konuştu.

Hakan Söyler'in görüşleri

Orta saha oyuncusu Hakan Söyler ise 28. hafta itibariyle puan sıralamasına bakıldığında ligde hangi takımın kalıp kalamayacağını kestirmenin mümkün olmadığını söyledi.

Alt sıralardaki 3 ekiple orta sıralarda yer alan takımlar arasındaki puan farkının az olması nedeniyle birçok takımın küme düşme riskiyle karşı karşıya olduğunu dile getiren Söyler, bu riskin kimi takımlar için fazla kimileri için az olduğunu belirtti.

Son haftalardaki mücadelelere bakıldığında sürpriz çıkışlar ve inişler yaşanabileceğini ifade eden Söyler, şunları söyledi:

"Ligde kalacağımıza inanıyorum, iyi bir takımız. Geçen sene Kardemir Karabükspor'da oynuyordum, son maçla ligde kaldık. 'Aman efendim 2-3 maç kaybettik, ligden düştük' havasına girmemek lazım. Burada önemli olan, son ana kadar taraftarın desteği ancak iyi günde tatlı getirenler ve nazar boncuğu takanlar maalesef şu anda yok. Takımın bu zor günlerde taraftarının motivasyonuna çok daha ihtiyacı var. İyi motive olup önümüzdeki 6 maçtan en az 10 puan kapmamız gerekiyor, bunun için de taraftarın desteğini yürekten hissetmemiz lazım." - Elazığ

Kaynak: AA / Spor

Hakan Söyler Elazığspor Mehmet Nas Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title