Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Çimen: "Giresunspor galibiyetiyle özgüven kazandık ancak çıkışımızı sürdüremedik"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor'da kulüp başkanı İdris Çimen, hafta sonu sahalarında aldıkları Giresunspor galibiyetiyle özgüven kazandıklarını ancak takımın bu çıkışı sürdüremediğini söyledi.

Çimen, ligde geçen haftaki Giresunspor galibiyetinin ardından 9 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Sarıyer ile karşılaştıklarını belirterek, "Giresunspor karşısında kazandığımız 3 puanla derin bir nefes aldık. Bu galibiyetle özgüven kazandık ancak çıkışımızı sürdüremedik. Sarıyer maçında son dakikada yediğimiz gol sahadan 1 puanla ayrılmamıza neden oldu" dedi.

Giresunspor galibiyetinin daha anlamlı olması açısından Sarıyer maçının kendileri için önemli olduğunu ifade eden Çimen, "İstediğimiz sonucu alamadık. Hafta sonu deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacağız. İki takım için de zor bir maç olacak. Bu karşılaşmadan iyi bir neticeyle ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhanespor Giresunspor İdris Çimen Sarıyer Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title