Haberler

Florya'nın Gizli Kahramanı!

Güncelleme:

Fatih Terim'in ısrarı üzerine Amerika'dan apar topar Galatasaray'a getirilen Scott Piri, Galatasaray'ın başarısının gizli kahramanı olarak dikkat çekiyor.

Geçen sezon teknik direktör Fatih Terim'in ısrarı üzerine Amerika'dan apar topar Galatasaray'a getirilen Scott Piri, Galatasaray'ın başarısının gizli kahramanı olarak dikkat çekiyor. Piri'nin elinin değdiği isimlerden biri de Albert Riera...

Sezon başında Galatasaray'dan gönderilmesi gündemde olan ve sarı-kırmızılı yönetimin transferi için tekliflere açık olduğu Albert Riera, son dönemde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

RIERA'YA ELİ DEĞDİ!  Hakan Balta'nın sakatlık sürecini tam olarak atlatamamasından dolayı kadro ilk 11'de düzenli olarak forma giymeye başlayan İspanyol yıldız, özellikle Cluj ile deplasmanda oynanan maçta ortaya koyduğu performansla başta Fatih Terim olmak üzere sarı-kırmızılı yöneticilerin de alkışını aldı. Galatasaray taraftarıyla yıldızı yavaş yavaş barışmaya başlayan Albert Riera, sarı-kırmızılı takımının bu sezon oynadığı 4 Şampiyonlar Ligi maçının 3'ünde ilk 11'de görev yaptı. Teknik direktör Fatih Terim'in "faydalanmak zorundayız" dediği Riera'nın artan form grafiğinde performans uzamanı Scott Piri'nin hazırladığı programların etkili olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın İspanyol oyuncusu Riera yaptığı açıklamada geçen sezonun en kötüsü olmadığını ancak bu sezon da tam olarak kendisinin istediği seviyeye gelemediğini belirtti. Geçen sezona göre çok daha iyi olduğunu ifade eden Riera, "Geçen sezonki adaptasyon sürecini atlattım, oynadıkça çok daha iyi olacağım" dedi. SCOTT PIRI FARKI

Bir süredir, sarı-kırmızılı takımın yaptığı her antrenmanın ardından 30-40 dakikalık süreler ile özel bir program eşliğinde çalışan Riera'nın sezon ortasına kadar kendisi için hazırlanan özel program eşliğinde çalışmaya devam edeceği öğrenildi. Fatih Terim'in sarı-kırmızılı kulüpteki en güvendiği isimlerden biri olan Scott Piri'nin Yekta Kurtuluş, Hakan Balta, Felipe Melo'ya da performans arttırıcı özel programlar hazırladığı ve Umut - Burak ikilisi ile de özel olarak ilgileniyor.

SCOTT PIRI KİMDİR? G.Saray'da Adam Rochstein'in görevinden ayrılmasının ardından Aralık ayında Fatih Terim'in ısrarı üzerine Scott Piri ile anlaşıldı. Geldiği ilk günden itibaren takımda ağırlığını etkisini hissettirdi. Avrupa'nın en iyi fizik, kondisyon ve performans mentörleri arasında gösterilen Piri, 1968 doğumlu. Avusturya-İsviçre'de düzenlenen EURO 2008'de A Milli Takım'da Fatih Terim'le birlikle çalışan Piri tüm performans çalışmalarını Scott Piri 2011 yılında tekrar Fatih Terim'le birlikle bu kez Galatasaray'ın başarısı için ter döküyor.

%%EMBEDVIDEO_6459%%

Kaynak: Sporx.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Galatasaray Fatih Terim Scott Piri Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title