Haberler

Ferrari İçin Şike Başvurusu!

Beşiktaş'ta eski yöneticilerden Sinan Vardar'ın Matteo Ferrari ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken; Vardar gelişmeleri Karakartal.com'a anlattı.

Beşiktaş'ta eski yöneticilerden Sinan Vardar'ın Matteo Ferrari ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken; Vardar gelişmeleri Karakartal.com'a anlattı. İtalyan savunma oyuncusuyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğu iddia edilen Sinan Vardar, Ferrari'nin Fenerbahçe maçında yaptığı kırmızı kartın mutlaka incelenmesi gerektiğini söylerken konuyu Divan Kurulu'na taşıdığını belirtti. İşte Vardar'ın açıklamaları; -Sayın Vardar, eski Beşiktaşlı Mateo Ferrari'yi savcılığa şikayet ettiğinize dair iddialar var. Bu iddialarla ilgili olarak ne söylemek istersiniz? Bundan 15 gün önce Beşiktaş Divan Kurulu'na verdiğim dilekçe ile başvurdum. Onursal Başkanımız Süleyman Seba döneminin ardından Beşiktaş'ta yaşanan ne gelişme var ise, tüm yöneticilerin Divan Kurulu'nun karşısına çıkarak yönetimsel işleri ortaya dökmeleri konusunda bir talebim oldu. Beşiktaş'ta konuşulan bir Ferrari meselesi var, bu oyuncunun kırmızı kart gördüğü Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak insanlar "O maçı biliyoruz, bir şeyler var" şeklinde yorumlar yapıyorlar. Mimiklerinden farklı bir şey ifade ettikleri belli oluyor. 30 yaş üstü bir oyuncu ile neden dört yıl sözleşme yapıldı, hala borcunu ödüyoruz. Ben bunların ortaya çıkmasını istiyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulunmadım ancak Divan Kurulu'na bir başvurum oldu. -Peki sizin Ferrari konusunda düşünceleriniz nelerdir? Yani söylenecek çok bir şey yok. Şikenin belgesi olmuyor ancak insanların bu maçla ilgili yaptığı yorumlar rahatsız edici. Beşiktaş'ta Çarşı'nın içinde bile bu konu konuşuluyor. Bu konunun netleşmesi ve Süleyman Seba döneminden sonraki yönetimin incelenmesi Beşiktaş adına önemli.

MATTEO FERRARİ NE YAPMIŞTI? 20 Şubat 2011 tarihinde Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin İnönü Stadı'nda oynadığı maçta forma giyen Matteo Ferrari, karşılaşmanın 63. dakikasında Diego Lugano'ya dirsek attığı için oyundan dışında kalırken; bu pozisyon sonrasında Cüneyt Çakır penaltı kararı vermişti. Fenerbahçe derdinden 4-2'lik galibiyetle ayrılırken; Ferrari'nin bu hareketi çok tartışılmıştı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

matteo ferrari sinan vardar fenerbahçe beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title