Haberler

Fenerbahçe Ülker - Montepaschi Siena Maçının Ardından

Fenerbahçe Ülker - Montepaschi Siena Maçının Ardından

FENERBAHÇE ÜLKER - MONTEPASCHİ SİENA MAÇININ ARDINDAN

FENERBAHÇE ÜLKER ANTRENÖRÜ SPAHİJA: "BU ZAFERDEN DOLAYI OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM"

MONTEPASCHİ SİENA ANTRENÖRÜ PİANİGİANİ : "FENERBAHÇE ÇOK İYİ OYNADI. EN ZOR MAÇIMIZ BUGÜNKÜ MAÇTI"

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Neven Spahija, THY Avrupa Ligi'nde İtalya'nın Montepaschi Siena takımını 81-68 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek, "Son iki haftada Barcelona ve Siena'yı yendik. Bunu kimse tahmin etmiyordu. Ancak bu maçları başarıyla geçtik. İyi iş yaptık. Bu zaferden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Genel olarak başarılı oyun çıkardık. Barcelona ve Siena'yı yendik, ama güçlü bir gruptayız" dedi.

Montepaschi Siena Antrenörü Simoni Pianigiani ise kendileri için en zor maçın bugünkü olduğunu belirterek, "Oyuncuların bir çoğu ilk defa Avrupa Ligi

tecrübesi yaşadı. Özellikle ilk yarı iyi oynadık. Ancak ikinci yarıda ritmi kaybettik. Hatalı hızlı atışlar oldu. Yine de maçı bırakmadık. Ancak Fenerbahçe çok iyi oynadı. Müthiş atmosfer ve taraftar desteğiyle kazandılar" diye konuştu.

Bu arada karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterirken, maçı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Murat Özaydınlı, Nihat Özdemir, Semih Özsoy ve Abdullah Kiğılı'nın yanı sıra futbolcu Emre Belözoğlu da izledi.

Görüntü Dökümü:

- -----------------------

- Maç sonu açıklamalar

- Detaylar

(KJ:Haber-Kamera:Atilla ÖZDEMİR/İSTANBUL DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title