Haberler

Fenerbahçe'nin İki Genç Yıldızı Bucaspor'da

Bucaspor, Fenerbahçe'nin genç yıldızları Recep Niyaz ve Hakan Çimemre'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Bucaspor, Fenerbahçe'nin genç yıldızları Recep Niyaz ve Hakan Çimemre'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Bucaspor, ismi Hollanda ekibi Roda ile anılan Recep Niyaz'ı ve Hakan Çinemre'yi kiralık olarak renklerine bağladı. Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, iki oyuncunun kalitelerinin belli olduğunu ifade ederek, "Transferin son günün de bu iki değerli oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Umarız başarılı bir sezon geçirirler ve bonservisleriyle birlikte satın alırız. Norveç ekibi Sandness Ulf'de oynayan Kanada Milli Takım oyuncusu Tosaint Ricketts'i de dün sağlık kontrolünde geçti. Bugün anlaşma sağlamamız halinde bu oyuncuda imza atacak. Ayrıca transferin son saatlerin de sürpriz şekilde bir oyuncuya da imza attırabiliriz" dedi.

18 yaşındaki Recep Niyaz, Fenerbahçe'nin altyapısında gösterdiği performans sonrasında 2011-2012 sezonu öncesinde Fenerbahçe A Takımı'na yükselirken, 19 yaşındaki Hakan Çinemre ise 15 Ocak 2013 tarihinde Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzalamıştı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Çinemre Recep Niyaz Fenerbahçe Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title