Haberler

    Fenerbahçe'den "Anne İsyanı" Haberine Yalanlama

    Fenerbahçe, resmi internet sitesinden Berk Uğurlu hakkındaki iddiayı yalanladı.

    Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla 18 yaşındaki milli basketbolcu Berk Uğurlu'nun annesinin takım otobüsünde yaptığı iddia edilen çıkışı yalanladı.

    İşte resmi siteden paylaşılan o açıklama:

    "Bugün Hürriyet Gazetesi’nde Tolga Yenigün imzasıyla yer alan "Coach gibi bir anne: İn oğlum o otobüsten" başlıklı haber, gerçeği yansıtmamaktadır.

    Genç Erkekler Milli Basketbol Takımı’nın çeyrek finalde Letonya ile oynadığı maçın ardından, haberde belirtildiği gibi bir olay yaşanmamıştır.

    Bu iddianın yer aldığı haberin devamında verilen "Berk Uğurlu, kendisini kiralamak isteyen Royal Halı Gaziantep’ten bir sezon için yarım milyon istedi" bilgisi de tamamen gerçek dışıdır.

    Kamuoyunun, 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe Ülker ile şampiyonluk yaşayan ve geçtiğimiz hafta sonu Genç Milli Takım ile Avrupa şampiyonluğunu tadan, ülke basketbolunun en değerli genç oyuncularından biri olan Berk Uğurlu’yu yıpratmaya yönelik bu habere itibar etmemesini önemle rica ederiz."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Berk Uğurlu Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title