Haberler

    Fenerbahçe'de Egemen'in Sakatlığının Ardından Stoper Transferi İçin Karar Verildi

    Egemen'in şok sakatlığıyla stoper arayışına girdiği iddia edilen Sarı - Lacivertliler'in bu konudaki tavrı belli oldu.

    Sol dizindeki sakatlığı nedeniyle ameliyat edilmesi gereken ve geçirdiği operasyon sonrası 6 hafta takımdan uzak kalması beklenen Egemen Korkmaz, teknik heyeti ve yönetimi üzmüştü. Bununla birlikte Sarı-Lacivertliler'in stoper arayışlarına başladığı iddiaları konuşulmaya başlandı. Ancak Fenerbahçe Kulübü'nün bu konuda tavrı net. Konuyla ilgili ilk açıklama Asbaşkan ve muhasıp üye Tahir Perek'ten geldi. Perek, gündemlerinde kesinlikle bir transfer olmadığını belirtip, "Takımımızın kadrosu yeni sezon için yeterli. Teknik heyetimiz de çalışmalarını bu yönde yapıyor" ifadelerini kullandı.

    'En iyileri bizde'


    Teknik direktör Ersun Yanal'ın da transfer konusunda bir talebinin bulunmadığı öğrenildi. Yanal'ın, "Başkanımız da söyledi, transfer yapmayacağız. Egemen'in olmaması tabii ki onemli bir eksiklik. Ama elimizdeki futbolcularla en iyisini yapacağız. Tekrar söylüyorum; hiçbir oyuncuyla görüşmedik, görüsmüyoruz. Tahmin ediyorum Egemen iki ay sonra çalışmalara başlayacak. İkinci yarıda oynayacaktır. Ligin en iyi savunmacıları zaten bizde" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Egemen Korkmaz Ersun Yanal Tahir Perek Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title