Haberler

Fenerbahçe, Bruno Alves ile Yollarını Ayırıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, Türkiye Kupası finalinin ardından Sarı-Lacivertlilerle yollarını resmen ayıracak.

Şampiyonluk yarışında havlu atan Fenerbahçe'de yaprak dökümü de erken başladı. Kontratı haziran ayında sona erecek olan bir çok futbolcunun geleceği henüz netlik kazanmasa da sarı lacivertliler ilk olarak Bruno Alves ile yollarını ayıracak.

NAKLİYE ŞİRKETİYLE ANLAŞTI

Gelecek sezon da Fenerbahçe'de kalması gündemde olan Bruno Alves ayrılıyor. 34 yaşındaki tecrübeli stoper eşyalarını toplamaya başladı bile. Bir taşıma şirketi ile arabasını ve eşyalarını Portekiz'e göndermek için anlaşan Portekizli oyuncu Türkiye Kupası finalinin ardından Fenerbahçe ile yollarını resmen ayrıcak.

FENERBAHÇE GEÇMİŞİ

Fenerbahçe formasıyla 101 maça çıkan Alves 4 gol 3 asistle oynadı. Portekizli sarı lacivertli forma ile 27 kez sarı, 1 kez de kırmızı kart gördü.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Bruno Alves Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Gfb:

defolsun gitsin geçen sezon gs maçında uçan tekmesi yüzünden derbi gitti bu sene de şampiyonluk gitti Allah belasını versin kazma oğlu kazmanın

7
0
yanıtYanıtla
messi 10:

101 maçta 4 gol atmış

2
0
yanıtYanıtla
Aziz YILDIRIM:

I Love Bekir (Mucukss)

0
1
yanıtYanıtla
memduh:

ben yönetici olsa idim braga rövanş maçından sonra hadi kardeşim der kapının önüne koyardım alvesi. ne demek istediğimi anlayamayanlar braga rövanş maçındaki 2. ve 3. gollere baksınlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title