Haberler

    Fenerbahçe, Adanaspor'u Ağırlıyor - Muhtemel 11'ler

    FutbolArena - Süper Lig'in 17. hafta maçında 31 puanla 4. sıradaki Fenerbahçe, sahasında 10 puanla sonuncu sırada yer alan Adanaspor'u ağırlıyor.

    FutbolArena - Süper Lig'in 17. hafta maçında 31 puanla 4. sıradaki Fenerbahçe, sahasında 10 puanla sonuncu sırada yer alan Adanaspor'u ağırlıyor.

    15 Ocak Pazar akşamı saat 19.00'da başlayacak müsabaka 50.509 kişi kapasiteli Ülker Stadyumu Stadı'nda oynanacak ve karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Bu müsabaka beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak. Fenerbahçe - Adanaspor rekabeti ve aralarında oynadıkları maçlar

    İki takım bugüne kadar 49 kez karşı karşıya gelirken bu maçların 25'ini Fenerbahçe kazandı. 16 maç berabere bitti ve 8 kez de Adanaspor sahadan galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin sahasında oynanan maçlarda ise üstünlük daha da belirgin 25 maçın 17'sini Fenerbahçe kazanırken Adanaspor 4 kez galip gelebildi ve 4 maç da berabere bitti.

    İki takım arasında oynanan son 10 maçta ise Fenerbahçe 6 kez kazanırken Adanaspor 2 kez kazandı ve 2 maç berabere bitti. Bu maçlarda Fenerbahçe rakibine 26 gol atarken, Adanaspor 11 golle karşılık verdi.

    İşte iki takım arasında oynanan son 10 maç...

    21/08/98 SSL Adanaspor 0 - 3 Fenerbahçe (0 - 1)

    14/02/99 SSL Fenerbahçe 6 - 0 Adanaspor (3 - 0)

    30/10/99 SSL Adanaspor 1 - 3 Fenerbahçe (1 - 1)

    17/03/00 SSL Fenerbahçe 2 - 4 Adanaspor (2 - 1)

    20/10/00 SSL Adanaspor 1 - 1 Fenerbahçe (0 - 1)

    01/04/01 SSL Fenerbahçe 4 - 0 Adanaspor (2 - 0)

    18/10/02 SSL Fenerbahçe 1 - 1 Adanaspor (1 - 1)

    06/04/03 SSL Adanaspor 3 - 1 Fenerbahçe (2 - 0)

    24/10/03 SSL Fenerbahçe 3 - 0 Adanaspor (1 - 0)

    27/03/04 SSL Adanaspor 1 - 2 Fenerbahçe (1 - 1)

    Fenerbahçe ve Adanaspor'un form durumları

    Sezonun başlamasına 2 gün kala Engin İpekoğlu'nun istifası ile sarsılan Adanaspor daha sonrasında göreve Hırvat teknik adam Jurcic'i getirmiş ancak Jurcic'ten de beklediğini alamamıştı. Ardından Fatih Terim'in yardımcısı Levent Şahin ile anlaşan Adanaspor son 2 lig maçında 4 puan toplayarak çıkışa geçti. Lider Medipol Başakşehir ile berabere kalan Adanaspor ondan önce de Kayserispor'u yenme başarısı göstermişti.

    Fenerbahçe ise Antalyaspor yenilgisinin ardından yine bir toparlanma sürecine girdi ve lig ve kupada oynadığı son 4 maçı da kazandı. Devre arasında Karavaev ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'nin bu maçta puan kaybına tahammülü yok.

    Fenerbahçe - Adanaspor maçı öncesi sakat, cezalı ve eksik futbolcular

    Fenerbahçe'de Gregory van der Wiel ve Emmanuel Emenike kadro dışı, Simon Kjaer ve Volkan Şen ise sakat, ayrıca Van Persie'nin de durumu şüpheli ve bu maça ilk 11'de başlaması beklenmiyor. Moussa Sow ise Afrika Uluslar Kupası'nda olduğu için bu maçta oynayamayacak.

    Adanaspor'da ise Renan Diniz sarı kart cezalısı olduğu için takımdaki yerini alamayacak. Fenerbahçe - Adanaspor maçı muhtemel 11'ler

    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef de Souza, Mehmet Topal, Alper, Karavaev, Lens, Fernandao

    Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Digao, Ousmane Viera, Didi, Mauricio Ramos, Bekir Yılmaz, Renan Fouginho, Tevfik Aladağ, Roni, Koman, Magaye Gueye

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Serkan Çınar Fenerbahçe Adanaspor Spor Haberler

    TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

    TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

    Bakmadan Geçme

    Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

    Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title