Haberler

    Faruk Süren'den Dursun Özbek'e Şok Sözler

    Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, sarı kırmızılı kulübün Haziran ayı olağan toplantısında, kendisine yönelik yapılan loca suçlamasını değerlendirdi. Özbek de Süren'in açıklamalarına cevap verdi.

    Galatasaray'ın Divan Kurulu'nda başkan Dursun Özbek ile eski başkan Faruk Süren arasında soğuk rüzgarlar esti. Süren, Özbek ve yönetiminin basına haber servis ederek (loca) kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştığını iddia ederken; Özbek, Perşembe günü yapılacak olan Riva ihalesinden önce Süren'in bu açıklamalarının manidar olduğunu vurguladı.

    FARUK SÜREN'DEN ÖZBEK İÇİN OLAY SÖZLER:

    "Beni itibarsızlaştırmak amacıyla loca haberi basına servis edildi"

    Locanın keyfini 'Süren' başkan şeklinde bir manşet gördüm. Ünal Aysal döneminde 2013 yılında 3 yıl için localar satışa kondu. Benim de o tarihe kadar 8 kişilik locada 4 tane koltuğum var. Ben bu locaları almışım, sonra şirketime devretmişim. Böyle bir beyanatım yok zaten halka açık şirket olduğu için böyle bir şey de yok. 3 sene kullanmışım ve parasını ödememişim. Ben locayı kullanmadım, bana ne yazı geldi, ne kart geldi. Ben gittiğim maçlara parasını ödeyerek gittim. Eğer bir evrak varsa da ölü bir evraktır çünkü bizim elimize bir evrak gelmemiştir. Böyle bir haber servis edildi. Bu ancak kulüpten servis edilebilir. Maksatı da beni itibarsızlaştırma. Neden? Çünkü zaman zaman başkanımız ve yönetimimizin yaptığı şeyleri eleştirdiğim için. Çünkü arkasında yatan evrak evrak değil. Geçerliliği yoktur ve bana tebliğ edilmemiştir. Böyle bir şey olsa dahi insan telefon açıp sormaz mı? Yok böyle bir şey. Bu kesinlikle doğrudan bir servistir. Bu yapılmış artık geriye dönmez. Oysa çok daha fazla büyük sorunlarımız var.

    "270 milyon dolar borç var ama arazilerden 3 senede 200 milyon dolar gelecek"

    Galatasaray'ın çözüm bekleyen çok ciddi sorunları var. Sadece yönetime bırakılmayacak sorunlarımız var. Bunu yönetimimiz değil, bütün Galatasaray'ın halletmesi lazım. Borçlar artıyor, elimizdekiler de gidecek. Böyle sorunlar dururken, sayın başkan beni itibarsızlaştırmak için çabalıyor. Genel kurulumuzun çok önemli iki tane emlak kullanılmasını için izin verdi. 100 milyon dolar gelecek, Florya'dan da 100 milyon dolar gelsin, Mayıs ayı itibariyle 270 milyon dolar borcumuz var. Bu para ne zaman gelecek? Diyelim ki 3 yıl içinde gelecek. Bu borcu nasıl ödeyeceğiz? Yine borç alacağız. Diyelim ki 100 milyon dolar borç alsak 3 yılda 300 milyon eder zaten 270 milyon dolar borç var 570 milyon dolar eder. Bütün bunlarla uğraşmamız gerekirken sayın başkan beni itibarsızlaştırmakla uğraşıyor. Galatasaray son zamanlarda çok irtifa kaybediyor. Sayın başkan bunlarla ilgilenmeli. Biz doğru yola girmeliyiz. Benim için telafisi olmayan bir ayıp işlenmiştir bu konuda teessüflerimi ifade etmek isterim.

    DURSUN ÖZBEK'TEN FARUK SÜREN'E CEVAP

    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Süren'in Perşembe günü yapılacak ihaleden önce yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştiren Özbek, "Sayın Faruk Süren, yönetimi ve başkanı suçlayan bir açıklamada bulundu. Başkan, yönetim kurulunu suçlamak ve her yaptığı harekette bir kabahat aramak bir alışkanlık haline geldi. 2013 yılında yapılan bir hareket, bugün beni ilgilendirmez ve bu tip haberleri basına servis etmek de bizim tarzımız değil, biz işimizin peşinde koşuyoruz. Bizim, ne Faruk Süren ne de bir başkasıyla işimiz yok. Sayın Süren ile her zaman konuşmuş ve bilgilerinden, tecrübelerinden faydalanmaya çalışmışızdır. Kimseye itibarsızlaştırma çabamız yok ama bizi itibarsızlaştırma çalışmaları vardır, bunları da herkes biliyor. Bizim Galatasaray'a Faruk Süren gibi iyi hizmetler veren bir başkana ancak saygımız olur, hiçbir zaman kendisini itibarsızlaştırma gibi bir düşüncemiz olamaz, o düşünce de olanları da kınıyorum. Bu konun burada değerlendirilmesini bu çatı altında yapılmasını da gereksiz buluyorum. Ben sayın Süren'den beklerdim ki, basına açık toplantıda değil de gelip direkt benimle paylaşmasıdır, ben de bu davranışı anlamıyorum" dedi.

    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Faruk Süren Ünal Aysal Riva Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title