Haberler

Eskişehirspor Sağlık Heyetinden Ediz Açıklaması

Eskişehirspor'un 26.yaşındaki futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından Eskişehirspor Sağlık Heyeti açıklamada yaptı.

Eskişehir spor'un 26. yaşındaki futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından Eskişehir spor Sağlık Heyeti açıklamada yaptı.

Eskişehir spor'un internet sitesinden 26 yaşında hayatını kaybeden Eskişehir spor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Aytekin Aykın imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

"Efendi kişiliği ve sportmen tavrıyla kardeşimiz kadar yakın gördüğümüz kulübümüz futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun beklenmeyen vefatı bizleri derinden üzmüştür.

Kendisinin, diğer tüm sporcu ve teknik heyetle birlikte sezon öncesi detaylı sağlık kontrolü bizlerin eşliğinde ve tüm dünya da uygulandığı şekilde Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirilmiş olup, yapılan değerlendirmede herhangi bir problem ve aktif spor yapmasına engel bir durum saptanmamıştır. Akabindeki kamp dönemi ve futbol sezonu içerisinde beslenme, antrenman ve sağlık durumu da teknik ekibimizle birlikte yakınen sorunsuz olarak takip edilmiş, bu süreçte kendisi ve arkadaşları tarafından bizlere herhangi bir sorun ve sıkıntı da iletilmemiştir.

Ancak, futbol oldukça ağır bir sportif aktivite olup, bazen herhangi bir patolojik durum olmaksızın stres, uykusuzluk, yorgunluk, heyecan vb. durumlar bu tarz ani ölümler için tetikleyici unsurlar olabilmektedir. Futbolcumuzun ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nca yapılacak otopsi raporu sonucu ayrıntılı bir şekilde ortaya konulacaktır.

Eskişehirspor Sağlık Kurulu olarak Ediz Bahtiyaroğlu kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve kendisini kalbine gömen taraftarlarımız başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz. Tüm kamuoyuna saygılarımızla sunarız." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title