Haberler

Eskişehirspor-Gençlerbirliği Soyunma Odası

Sahasında Gençlerbirliği'ni 4-2 yenen Eskişehirspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, maçı değerlendirmeden önce geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölümünün kendilerini üzüntüye boğduğunu vurgularken,...

Sahasında Gençlerbirliği'ni 4-2 yenen Eskişehirspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, maçı değerlendirmeden önce geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölümünün kendilerini üzüntüye boğduğunu vurgularken, "Oldukça zor bir sürecinden geçiyoruz. Takımımızın karşılaştığı bir takım zorluklar oldu. En üzücüsü sevgili oyuncumuz Ediz Bahtiyaroğlu'nu kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Bizi çok derinden yaraladı. Oyuncularımızla bu maça hazırlanmamız gerekiyordu. Bugünkü maça hazırlanmak için oldukça zorlandık. Tabi ki her canlı bir gün ölümü tadacak. Bu dönemdeki oyuncularımın tutumu ve gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Defansta zorluklar yaşasak da ofansif yönümüzü sahaya iyi yansıttık. Necati'de uzun zamandır bizimleymiş gibi oynaması skor açısından rahatlattı. Ekip savunması ve ekip hücumunu yapan iyi bir takımla oynadık. Takımın galibiyet iştahı 3 puan getirdi. Biz kaliteli bir takımız. Her takıma karşı her sonucu alabilecek bir takımız. Bundan sonraki dönemde bu oyunları referans edinip, iyi yerlere gelmemiz gerekiyor. Bir taraftan da takım savunmasında gösterdiğimiz oldukça disiplinsiz birkaç dakika var ki onu da giderebilecek oyunculara sahibiz" dedi.

Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ise, "İlk devre bizim adımıza çok ilginç bir karşılaşma oldu. Çünkü bakıldığı zaman Eskişehirspor'un atmış olduğu gollerden önce pozisyonlara girdik ve değerlendiremedik. Bugün skordan önce orta sahadaki dengeyi kuramadık. 4-4-2'den ziyade 4-2-4 oynadık. Özellikle 2-0'dan sonra bize yakışmayan bir oyun tarzı vardı. Ama ikinci yarı soyunma odasında gerekli taktiksel anlamda yapmamız gereken değişiklikleri yaptık. Ama rakip hemen skoru 4-0 yapınca açıkçası tamamen bizi demoralize etti. Genel olarak bakıldığında pozisyonlara girip değerlendiren bir takım ve pozisyonlara girip değerlendiremeyen bir takım vardı. Sevindirici tarafı skor 4-0 gibi oynamadık. Bu da gelecek için umut verici. Sahada savaşan, isteyen bir takım vardı" diye konuştu.

KA-HT(EK/AÖ) FOTOĞRAF - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Ersun Yanal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title