Haberler

Eski Elazığspor Kulübü Başkanı Şatıroğlu Açıklaması

Eski Elazığspor Kulübü eski başkanlarından ve Elazığ Belediyesi Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu son günlerde adının temlik konusunda bazı şahıslar tarafından yanlış bir şekilde aksedilmesi üzerine bugün yazılı bir açıklama yayınlayarak,...

Eski Elazığspor Kulübü eski başkanlarından ve Elazığ Belediyesi Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu son günlerde adının temlik konusunda bazı şahıslar tarafından yanlış bir şekilde aksedilmesi üzerine bugün yazılı bir açıklama yayınlayarak, iddialara cevap verdi.

Şatıroğlu, "Son günlerde bazı mihrakların Elazığspor Kulübü Başkanlığını yaptığım dönemde kulüp hesaplarına temlik koyduğum yönünde yanlış ve maksatlı söylemleri çeşitli ortamlarda adeta organize bir şekilde dile getirdikleri tarafımca müşahede edilmiştir" dedi.

Elazığspor Kulüp Başkanlığını yürüttüğü 26 Eylül-04 Ocak 2012 tarihleri arasındaki dönem temlik konusunda herhangi bir girişimin olmadığı nadir dönemlerden biri olduğunu kaydeden Şatıroğlu, "Kulüp başkanı olarak şahsım başta olmak üzere ikinci başkanlarım ve yönetim kurulu üyelerinden hiçbiri temlik koymamıştır. Böylesi bir duruma tevessül edilmesine dahi müsaade edilmemiştir. Çünkü bizler Elazığspor'a hizmet etmeyi bir görev ve sorumluluk olarak görürken, bu çerçevede yaptığımız katkıları da sorumluluğumuzun bir gereği olarak görmekteydik. Şahsımın başkan olduğu dönemde herhangi bir temlik söz konusu olmadığı gibi daha önceki dönemlerde gerçekleşen temliklere yönelik alacaklarda büyük oranda temsil edilmiştir.

Hal böyle iken şahsımın Elazığspor Kulübü hesaplarına temlik koyduğu yönünde kamuoyuna yanlış bilgilendirmeye ve yönlendirmeye yönelik, maksatlı değerlendirilmelerde bulanan, bühtancı mihrakları Allah'a ve kamuoyunun vicdanına havale ediyor; hakkımı huzuru mahşere sakladığımı belirtmekte yarar görüyorum. Elazığ kamuoyuna en kalbi selam ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akın Şatıroğlu Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title