Haberler

Emre'yi "Dudak Okumadan Ceza Olmaz" Kuralı Kurtardı

Güncelleme:

TFF Hukuk Kurulu'nun içtihat kararı, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nu ceza almaktan kurtardı.

Fenerbahçe'nin, Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçta rakip takımın yedek kulübesine ettiği küfürler, TV kameralarına takılan Emre Belözoğlu, Disiplin Kurulu'na sevk edilmedi. Yani, F.Bahçe Kaptanı küfürden ceza almayacak. Milli futbolcuyu cezadan "Dudak okumadan ceza olmaz" içtihadı kurtardı.

RAPORLARDA SUÇ YOK

Akşam'da yer alan habere göre; TFF Hukuk Kurulu, F.Bahçe-Kasımpaşa maçının bütün hakem, gözlemci ve temsilci raporlarını tek tek inceledi. Raporların ardından TV görüntüleri de izlendi. Hem raporlarda hem de TV görüntülerinde Emre Belözoğlu ile ilgili suç unsuruna rastlanmadı.

RAUL GİBİ Mİ?

PFDK'nın yakın tarihinde TV görüntüleriyle ilgili gündemine iki dosya geldi.

1 - Raul Meireles-Sabri Sarıoğlu vakası: Meireles'in hareketi "Hakaret" değil, sportmenliğe aykırı hareketti. Portekizli'nin ceza alması, bu nedenle Emre'ye emsal değil.

ZOKORA OLAYI FARKLI

2 - Emre ile Zokora'nın "ırkçılık" davasında Fenerli futbolcunun Trabzonlu oyuncuya ne dediğini öğrenmek için dudak okuma yöntemi kullanıldı. Eylem raporlarda yer aldığı için "Dudak okumadan" ceza verilmedi.

İKİ MAÇ CEZA ALABİLİRDİ

Tarihte dudak okuma ile ceza olmadığı için raporlar da temiz çıkınca Hukuk Kurulu, Emre'yi PFDK'ya sevk etmedi. Aksi takdirde 2 maç ceza alabilirdi. Emre, sarı kart cezasından Elazığspor maçında yok.

BURAK DA KURTULDU

Emre'nin PFDK'ya sevk edilmemesi, Burak Yılmaz'a da emsal oldu. MP Antalya maçında yardımcı hakem Cem Satman'a "O. çocuğu" dediği, kameralarca yakalanan Burak da ceza almayacak. Burak'ın Koray'a attığı dirsek de hakemin görüş alanı içinde olduğu için cezasız kalacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Raul Meireles Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title