Haberler

Elazığspor - Kasımpaşa maçının ardından -

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, "Beraberlik bizim için önemli. Belki de bir puan, bizi ligde bırakacak puandır" dedi.

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, "Beraberlik bizim için önemli. Belki de bir puan, bizi ligde bırakacak puandır" dedi.

Saraloğlu, Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazanmayı çok istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında iyi pozisyonlar yakaladıklarını belirten Saraloğlu, ilerleyen dakikalarda Kasımpaşa'nın önde bir oyun sergilediğini ifade ederek, "Değişiklikler yaptık oyuna sahip olmaya çalıştık. Değişiklikler işimize yaradı. Serdar Özkan'ın oyuna girmesiyle ileride top tutmaya başladık. Rakip, iyi önlem aldı. Maç, gitti geldi. Gol atanın kazanacağı bir maçtı. Beraberlik bizim için önemli. Belki de bir puan, bizi ligde bırakacak puandır. Mücadele anlamında önümüzdeki maçlara taşıyacağımız şeylerin olduğunu söyleyebilirim. Önümüzde iki deplasman maçı var, o maçlarda içeride kaybettiğimiz puanları almak için çalışmalarımız devam edecek'' diye konuştu.

Elazığspor'un orta saha oyuncusu Rodrigo Tello ise ilk yarıda iyi bir oyun sergileyemediklerini fakat ikinci yarıda daha iyi oynadıklarını belirterek, "İyi fırsatlar yakaladık ama bunları gole çeviremedik" dedi.

Tello, ligde gelecek hafta Eskişehirspor ile deplasmanda yapacakları maçtan 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

- Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze de maçın zor geçtiğini ifade ederek, " Elazığspor, ikinci yarının lideri, içeride oynadığı maçlarda çok etkili" dedi.

Elazığ ekibinin kontraataklarla etkili olmaya çalıştığını dile getiren Arveladze, "İlk yarı istediğimiz gibi oldu, orta sahada çok boşluk bulduk. Son pasları doğru yapmış olsaydık gol atabilirdik" diye konuştu.

Arveladze, kazanmak istedikleri maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Kasımpaşalı futbolcu Erhan Kartal ise maçın zor geçtiğini belirtti. Elazığspor'un ligde kalma mücadelesi veren bir takım olduğunu ifade eden Kartal, bunun için de rakip takımın iyi mücadele ettiğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Spor

İrfan Saraloğlu Şota Arveladze Elazığspor Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title