Haberler

Elazığspor Harun Koç'u Afyonkarahisarspor'a Kiralıyor

Elazığspor, A2 Takımı'ndan alınan ve 4.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalanan genç futbolcu Harun Koç'u Spor Toto 3. Lig 3. Grup Takımları'ndan Afyonkarahisarspor'a kiralık olarak verecek.

Elazığspor, teknik heyetinin raporu doğrultusunda A2 Takımı'ndan alınan ve 4.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalanan genç futbolcu Harun Koç'u Spor Toto 3. Lig 3. Grup Takımları'ndan Afyonkarahisarspor'a kiralık olarak verilecek.

Bak Asya 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un, teknik heyetinin raporu doğrultusunda A2 takımından alınan ve 4,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalanan genç futbolcu Harun Koç'u tecrübe kazanması amacıyla Spor Toto 3. Lig 3. Grup Takımları'ndan Afyonkarahisarspor'a kiralık olarak vereceği öğrenildi. Elazığspor A2 Takımı formasıyla 12 maça çıkan ve 2 gol atma başarısı gösteren Harun, Antalya'da yaptığı ara dönem hazırlıklarına da katılmış ve teknik heyet tarafından beğenilerek 4,5 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Gol yollarında etkili olan genç futbolcu, tecrübe kazanması amacıyla Spor Toto 3. Lig 3. Grup Takımları'ndan Afyonkarahisarspor'da kiralık statüde forma giyecek.

- ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Afyonkarahisarspor Elazığspor Harun Koç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title