Haberler

Elazığspor - Beşiktaş Maçının Ardından

Beşiktaş'a kendi evinde 1-0 mağlup olan Elazığspor, süper lige veda etti.

Beşiktaş'a kendi evinde 1-0 mağlup olan Elazığspor, süper lige veda etti.

Maç sonunda basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, "Maçın değerlendirmesi kolay değil. İyi mücadele etmeye çalıştık. Yakaladığımız birkaç pozisyon vardı. Belki bir penaltı kazanıp gol bulabilirdik. Hakemin takdiri böyleydi. Sadece maçı kaybetmedik ligden de düştük. Bütün Elazığspor olarak ligden düşmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Tüm çabalarımız maalesef karşılığını bulmadı. Ligde kalmaya odaklanmıştık. İlk yarıda toplanabilen 13 puan ikinci yarıda 21 puan aradaki puan farkını kapatmaya yetmedi. Değerlendirmesi zor bir maç. Dileğim şu; en kısa zamanda Elazığspor'un tekrar süper lige çıkması. Elazığspor'a sahip çıkılması gerekiyor. En kısa sürede süper lig mücadelesinin yeniden Elazığ'da verilmesini arzu ediyoruz. Herkesin dik durması kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Tüm dileğim tekrar lige çıkmamız. Biz elimizden geleni yaptık ama başaramadık" dedi.

Maç sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Üzüntülüyüz çok emek verdik. Özellikle ikinci yarı ligde iyi bir çıkış yaptık ligde kalacağımıza inanıyorduk ama istediğimiz gibi olmadı. Oyuncularımız, biz ve yönetimimiz çok üzgün. Özellikle hakemin bizim yediğimiz golden önce, Tanju'nun topu kontrol ettikten sonra topun eline değmesine el veriyorsa, ceza sahasındaki pozisyona çok net bir şekilde penaltı vermesi gerekirdi" şeklinde ifade etti.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de maç sonu değerlendirmesinde, "Öngördüğümüz gibi maç gergin bir atmosferde oynandı. Elazığspor'u tebrik ediyorum iyi oynadılar. Ama ikinci yarı biz daha iyiydik. Uzun toplarla oynadılar. Ama biz buna izin vermedik. Ligde oynadığımız tüm maçlarda yaptığımız hatayı bu maçta da yaptık. Gol atmamız gerekirken gol bulamadık. Bizim kalitemizde bir takımın başka goller de bulmamız gerekiyor. Elazığspor elinden geleni yaptı. Onlar için üzgünüm. Biz profesyonel olarak görevimiz yaptık olması gereken de buydu" şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da konuşmasında, "3 puanı hak ettiğimize inanıyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Elazığspor adına da üzgünüz" diyerek, Elazığspor'a da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaleci Tolga Zengin de, maç sonu değerlendirmesinde, "Tüm annelerin anneler günü kutluyorum. Bizim için önemli bir maçtı. Trabzon'dan gelen skor bizi üzdü ama buradan istediğimizi aldık. Elazığ'ı seviyoruz güzel bir şehir. Umarım tekrar süper lige çıkarlar" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İrfan Saraloğlu Elazığspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title