Haberler

Dumesf'ten Çocuklarda Spor Bilinci ve Spor Kardeşliği Projesi

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) bugüne kadar, ortaokul, lise ve üniversite spor kulüpleri ve federasyonlarda gerçekleştirdiği ’Uyuşturucuyla mücadelede tek yol spor’, ’Temiz spor, Temiz nesil’ konferansları ve organizasyonlarına yeni bir projeyle devam ediyor.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) bugüne kadar, ortaokul, lise ve üniversite spor kulüpleri ve federasyonlarda gerçekleştirdiği 'Uyuşturucuyla mücadelede tek yol spor', 'Temiz spor, Temiz nesil' konferansları ve organizasyonlarına yeni bir projeyle devam ediyor.

Hapkido-Kumdo Mücadele Sanatları Federasyonu (THMAF) ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, uyguladıkları Çocuklarda Spor Bilinci ve Spor Kardeşliği Projesi ile ilgili, "Uyuşturucu, doping, alkol, sigara, bilgisayar oyunları bağımlılığı ve kötü alışkanlıklarla mücadele etmemiz çok önemlidir. Küçük yaşta edinilen spor alışkanlıklarının hayat boyu kalıcı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz. Çocuklarımızı spor yapmaları alışmaları ve sevmeleri için kurslara göndermenin yanı sıra ailelerin de çocukları ile birlikte spor yapmaları özendirici olduğuna inanıyoruz" dedi.

SİTELERDE SPORA TEŞVİK

Site olarak tabir edilen yerleşim alanlarında başlattıkları projeyle çocuklara spor alışkanlıkları kazandırmayı hedeflediklerini vurgulayan Ilıcak, "Spor alışkanlığı olan çocuklar, sporda öğrendikleri ve kazandıkları disiplinin hayatlarının her alanlarında faydalı olacağına inanıyoruz. Yaşadıkları spor alanı olan yerleşim sitelerinde spor alışkanlığı sağlamak istiyoruz. Site içi arkadaşlıklarını spor kardeşliği ile ilgi alanlarını spora hedeflemesine yardımcı oluyoruz. Spor yaparak rahatlamasını ve vücudunda biriken negatif enerjiyi dışarı atmasını ve okul hayatında ve sosyal alanında rahatlamasını sağlıyoruz. Çalışmalarımız uzman antrenörlerimizle kendi sitelerinde ücretsiz sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

"BİLGİSAYAR BAĞIMLILIĞI ÇOCUKLARIMIZIN EN BÜYÜK TEHLİKESİDİR"

Bilgisayar oyunlarına olan bağımlılığın da zararlı olduğunu dile getiren Ilıcak, "Günümüzde, alkol, sigara, uyuşturucu, doping bağımlılığı, bağımlılık yapan ve bağımlılık riski taşıyan uyarıcılar olarak görülür. Bunun yanı sıra en büyük bilgisayarın ve internetin yaygınlaşmasıyla en az diğer uyarıcılar gibi bağımlılık türü olan 'bilgisayar oyunu bağımlılığı' çocuklarımızın en büyük tehlikesidir" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muzaffer Ilıcak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title