Haberler

Doğan: "Ordu'yu Seviyorlarsa Maça Gelsinler"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yapılan son antrenmana dün burnu kırılan Asımcan Çaykıran katılmadı. Taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenman bir saat sürdü. Antrenmanın ardından açıklama yapan Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, taraftara seslenerek maça kesinlikle gelmeleri gerektiğini söyledi.

Adanaspor karşında oynayacakları maçta taraftarı arkalarına almak istediklerini belirten Doğan, Ordulu gençlerin taraftara ihtiyacı olduğunu belirtti. Adanaspor mücadelesinde sergileyecekleri oyunu aktaran Doğan, "Biz Adanaspor maçında çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Ben taraftarımıza sesleniyorum. Eğer ki Ordu'yu seviyorlarsa maça gelsinler, bu gençlerin neler yapacaklarını görsünler, çünkü onlara güvendiklerini gösterirlerse onlar da terinin son damlasına kadar mücadelelerini gösterirler. Biz maç içerisinde defans hattında sıkıntılar yaşayabiliriz. 16 yaşında ve geçen hafta Nobre'ye karşı kusursuzca mücadele veren Asımcan talihsiz bir şekilde sakatlandı. Kuşkusuz onun eksikliğini defans hattında yaşayacağız ama ben inanıyorum ki onun yerinde oynayacak olanda onu aratmayacaktır. Ayrıca Asımcan ameliyatını oldu. İnşallah 2 hafta sonra bizimle çalışacaktır" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Ziya Doğan Adanaspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title